Ziraat Bankası'nın Konut Kredisi Kampanyası Devam Ediyor: Bugünün Evini Yarına Bırakma!

Milyonlarca vatandaşın hayali ev sahibi olmak...  Geçtiğimiz sene ABD ile yaşanan krizin ardından fırlayan faiz oranları nedeniyle uzun süredir konut kredisi kampanyalarına yanaşamayan vatandaşların ve inşaat sektörünün talepleri doğrultusunda hayata geçirilen yeni konut kredisi kampanyalarına yoğun ilgi devam ediyor. Vatandaşlar özellikle kamu bankalarının başlattığı düşük faizli konut kredisi kampanyalarına yoğun ilgi gösteriyor. Ziraat Bankası da konut kredisi konusunda en çok tercih edilen bankaların ba

Ziraat Bankası'nın Konut Kredisi Kampanyası Devam Ediyor: Bugünün Evini Yarına Bırakma!

Ziraat Bankası'nın Konut Kredisi Kampanyası Devam Ediyor: Bugünün Evini Yarına Bırakma! 

Milyonlarca vatandaşın hayali ev sahibi olmak...  Geçtiğimiz sene ABD ile yaşanan krizin ardından fırlayan faiz oranları nedeniyle uzun süredir konut kredisi kampanyalarına yanaşamayan vatandaşların ve inşaat sektörünün talepleri doğrultusunda hayata geçirilen yeni konut kredisi kampanyalarına yoğun ilgi devam ediyor. Vatandaşlar özellikle kamu bankalarının başlattığı düşük faizli konut kredisi kampanyalarına yoğun ilgi gösteriyor. Ziraat Bankası da konut kredisi konusunda en çok tercih edilen bankaların başında yer alıyor. Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank'ın 0.99 faiz oranıyla konut kredisi kampanyası başlatmasının ardından binlerce vatandaş yeni ev sahibi olmak için ilgili kampanyalara başvuru yaptı.

Ziraat Bankası'nın 'Bugünün evini yarına bırakma!' sloganı ile başlattığı düşük faiz oranlı kredi kampanyasına başvurular devam ediyor. Ziraat Bankası'ndan yapılan açıklamada, 180 aya kadar vade ile satın alınacak konutun ekspertiz değerinin %80'ine kadar konut kredisi kullandırılabileceği, konut kredisi faiz oranının yüzde 0.99 olduğu belirtildi. Ziraat Bankası konut kredisi kampanyasına ilişkin yapılan bilgilendirmede ayrıca, "180 aya kadar vade ile satın alacağınız konutun eksper​tiz değerinin en fazla %80’ine kadar kredi kullanabilirsiniz.Krediye konu gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilir. Gerekli görülmesi halinde ek teminat talep edilebilir.Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine hayat, konut ve zorunlu deprem sigortası* ürünlerini sunmaktadır.Hayat Sigortası ürünleri Ziraat Hayat ve Emeklilik A.Ş., konut ve zorunlu deprem sigortası ürünleri ise Ziraat Sigorta AŞ tarafından sunulmakta olup, Ziraat Bankası Şubeleri Ziraat Hayat ve Emeklilik A.Ş ile Ziraat Sigorta A.Ş. acentesidir." ifadelerine yer verildi.

HANGİ KANALLARDAN BAŞVURU YAPILABİLECEK?

%0.99 faiz oranıyla konut kredisi kampanyasına Ziraat Bankası şubeleri, internet sayfası, Ziraat Mobil, Ziraat Bankası ATM'leri ve çağrı merkezlerinden başvuru yapılabildiği bildirildi. Konut kredisi başvuruları için gerekli belgeler ve diğer detaylara da ilgili başvuru kanallarından erişim sağlanabilecek.