Vakıfbank'ın Avantajlı Konut Kredisi Paketi için Başvurular Sürüyor

Kontrollü sosyal hayat sürecinde yeni tip koronavirüse karşı ekonomik istikrar kalkanı kapsamında kamu bankaları tarafından hayata geçirilen konut kredisi kampanyalarına yoğun ilgi devam ediyor.

Vakıfbank'ın Avantajlı Konut Kredisi Paketi için Başvurular Sürüyor

Vakıfbank konut kredisi de büyük ilgi gören kredi kampanyaları arasında. Vakıfbank'tan 'Avantajlı Konut Kredisi' başlığı altında yayımlanan konut kredisi kampanyasında 0.64 faiz oranıyla birinci el konut kredisi, 0.74 faiz oranıyla ise ikinci el konut kredisi çekilebiliyor. Vakıfbank resmi sayfasından konuya dair yapılan resmi açıklamada, kampanyanın sıfır ve ikinci el konut alımalrı için geçerli olduğu, 3 büyük il olan Ankara, İstanbul ve İzmir'de konutlar için 750 bin liraya kadar kredi imkanı sağlanabilirken, diğer illerde 500 bin liraya kadar kredi kullandırılabileceğin kaydedildi.

Kampanya kapsamında kullandırılacak konut kredilerinin eşit taksiti ve 12 aya kadar ödemesiz dönemli olabileceğine yer verilen Vakıfbank açıklamasında, detaylı bilgilendirmeye Vakıfbank şubelerinden erişilebileceği de vurgulandı. Resmi duyuruda faiz tablosu aşağıdaki gibi oldu: 

VAKIFBANK'TAN YAPILAN RESMİ AÇIKLAMA:

Kredinin Özellikleri (kamubulteni.com)
Kampanya, sıfır/birinci el ve ikinci el konut alımları için geçerli olacaktır.
Müşteri başına verilebilecek kredi miktarı üç büyük ilimizde (İstanbul, Ankara ve İzmir) krediye konu olacak konutlar için 750.000.-TL, diğer şehirlerimizde ise en fazla 500.000.-TL olacaktır.
Kampanya kapsamında kullandırılacak konut kredileri eşit taksitli ve azami 12 aya kadar ödemesiz dönemli olacaktır.
Müşterilerimizin tercihine göre belirtilen ödemesiz dönem vadesi daha kısa tutulabilecektir.

Detaylı bilgi almak için en yakın şubemize başvurabilirsiniz.

Yeni konut kredisi, taşıt kredisi, tüketici kredisi kampanyalarından anında haberdar olmak için Türkiye'nin lider kamu haber sitelerinden kamu bülteninin mobil uygulamarını indirebilirsiniz.