TOKİ Kampanyalarında Tapu Teslim Tarih Belli Oldu

TOKİ kampanyaları ve başvuruları devam ederken önemli bir açıklama geldi. TOKİ kampanyalarında tapu teslim tarihi açıklandı.

TOKİ Kampanyalarında Tapu Teslim Tarih Belli Oldu

Türkiye Geneli 1 milyon arsa ve 50 bin işyeri için başvurular pazartesi günü başlarken yoğunluk oluşmamasın için e-Devlet üzerinden başvurular kimlik numaralarına göre ilk hafta için günlere ayrıldı. Yapılan açıklamada iki günde işyeri ve arsa başvuru sayısının 100 bini geçtiğini belirtti.

10 Ekim’de başlayan başvurularda iki gün içerisinde arsa başvuruları 88 bin 971 olurken işyerlerine başvuran vatandaş sayısı 25 bin 664 oldu. Arsa ve işyeri başvuruları 7 Kasıma kadar devam edecek.

Tapular Aralıkta Verilecek

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, imar planları hazırlandıktan sonra arsa tapularının aralık ayında verilmeye başlanacağını belirterek ‘’Çoğunluk sağlanırsa ve istenirse yapımda da destek vereceğiz. Arsayı sattık gitti ne yaparsan yap diyemeyiz biz’’ ifadelerini kullandı.

Yeni Kampanya Geliyor

Açıklanan 500 bin sosyal konut projesinin yanında orta ve orta üstü gelirli vatandaşlar için yeni bir kampanya başlayacağını duyuran Bakan Kurum, ekim sonu yada kasım başı gibi bu kampanyanın başlayacağını duyurdu.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /