TOKİ'den Müjde Geldi: Ayda 264 TL Taksitle Konut

Ev almak isteyen vatandaşlara müjdeli haber geldi. TOKİ 'den yapılan son dakika açıklamasında farklı şehirlerde TOKİ, en ucuzu 63 bin TL 'den olan konutları satıyor. İşte ayda satıştaki konutların listesi.

TOKİ'den Müjde Geldi: Ayda 264 TL Taksitle Konut

TOKİ 'den ayda 264 TL taksitle ev.

TOKİ tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve Türkiye genelinde birçok şehirde ucuza ev satışı için başvuruların başladığına yer verildi. 63 bin TL 'den başlayan evler için başvuru detayları kamubulteni.com 'da.

Son dönemlerde yaşanan ekonomik zorluklar , vatandaşlara zor günler yaşatıyor. Geçinmekte oldukça zorlanan vatandaşlar , en büyük ve sabit giderleri olan ev kirasından kurtulmak, artık kendi evinin sahibi olmak istiyor. 

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşların ilk adresi ise TOKİ oluyor. TOKİ, uygun fiyatlara vatandaşları ev sahibi yapıyor. 

KİMLER BAŞVURABİLİR?

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması,
  • Başvurulan projenin bulunduğu il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması,
  • Başvuru sahibinin kendisinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil konutunun bulunmaması (tarla, bağ, bahçe, köyevi ve işyeri hariç)
  • Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, ancak, eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır.
  • Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 5.500.00 TL olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 5500.00 TL olması gerekmektedir.)

GÜNCEL İLANLAR

TOKİ 'nin satıştaki evleri , bulundukları şehitler ve detaylar şu şekilde;

EN UCUZ KONUTLAR

TOKİ resmi sayfasından yayınlanan duyurulara baktığımızda fiyatı en uygun olan iller şu şekilde;

63 bin TL 'lik evin ödemeleri şu şekilde;

Sözleşme imzalama esnasında, peşinat bedeli üzerinden %0,5 (binde beş) oranında banka komisyonu ve banka komisyonu üzerinden %5 (yüzde beş)oranında BSMV satış sırasında bankaca tahsil edilecektir. Ayrıca bu tutarlar her taksit ödemesiyle birlikte, taksit tutarı üzerinden ALICI’dan tahsil edilir

SÖZLEŞME ESNASINDA İSTENECEK EVRAKLAR

Başvurulan projenin bulunduğu il nüfusuna kayıtlı olanların kimlik ibrazı yeterlidir.

Kayıtlı olmayanlar için Nüfus Müdürlüklerinden alınacak son 1 (bir) yıldır projenin yer aldığı ilde ikamet ettiğini gösterir belge. (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuranlar 3 (üç ) yıl ikamet ettiğini kanıtlayacak belgeyi)

Hane halkı gelirinin en fazla net 5.500.00 TL olduğunu kanıtlayan gelir belgeleri,

Başvuru sahibi evli ise kendisi ve eşinin ayrı ayrı gelirini kanıtlayan belge (tabi olarak çalıştıkları sosyal güvenlik kurumundan çalıştığına dair alınan belge ile maaş bordroları vb.)

Başvuru sahibi veya eşi çalışmıyorsa Sosyal Güvenlik Kurumundan çalışmadığına dair belge - Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri, Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan alacakları “Belgeyi”

Başvurular Halk ile Ziraat Bankalarına yapılmaktadır. 

TOKİ KAMPANYALARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN