TOKİ'den 69 Bin TL'ye Ev: İşte TOKİ Konut Başvuru Şartları ve Başvuru Şekli

TOKİ 'den son dakika açıklaması geldi. Yapılan son dakika açıklamasında , en ucuzu 69 bin TL olan evlerin satışlarının başladığına yer verildi. İşte satışta olan evler, evlerin bulunduğu şehirler ve başvuru bilgileri.

TOKİ'den 69 Bin TL'ye Ev: İşte TOKİ Konut Başvuru Şartları ve Başvuru Şekli

TOKİ 'den 69 bin TL 'ye ev fırsatı. Başvurular başladı.

Toplu Konut İdaresi tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada, birçok şehirde yeni konutların satışının başladığı, evlerin en ucuzunun 69 bin TL olduğuna yer verildi. Biz de Kamubulteni.com olarak bu yazımızda TOKİ 'nin ev kampanyasının detaylarına yer verdik.

EVLER

TOKİ resmi internet adresi üzerinden yapılan açıklamada 1+1, 2+1 ve 3+1 evlerin satışlarının başladığına , başvuru yapmak isteyenlerine aşağıdaki yönergeleri takip ederek başvurusunu yapması gerektiğine yer verildi.

BAŞVURU ŞARTLARI

TOKİ ev kampanyasına başvuru yapacaklarda aranan şartlar şu şekilde:

- T.C. vatandaşı olması,

- Başvurulan projenin bulunduğu il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması,

- Başvuru sahibinin kendisinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil konutunun bulunmaması (tarla, bağ, bahçe, köyevi ve işyeri hariç)

- Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, ancak, eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır.

- Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 5.500.00 TL olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 5.500.00 TL olması gerekmektedir.)

EV SATIŞI OLAN İLLER VE KONUTLAR

EN UCUZU

BAŞVURU

Başvurular Ziraat Bankası ve Halkbankasına yapılacak.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA