Çevre ve  Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan 'TOKİ' Açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ ile ülkenin her noktasının sosyal donatılarıyla beraber, içinde yürüyüş yolları, park, bahçe ve sosyal alanlarının olduğu 1 milyon bağımsız bölüm üretildiğini, TOKİ tarafından üretilen konut sayısının 900 bini geçtiğini söyledi.

Çevre ve  Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan 'TOKİ' Açıklaması

50 bin ve 100 bin sosyal konut projeleriyle birlikte yakın tarihte 1 milyonuncu konutun anahtarının da teslim edileceğini söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, 1 milyonuncu konut anahtarının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleştirileceğini belirtti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "TOKİ'mizle ülkemizin her noktasında sosyal donatılarıyla beraber, içinde yürüyüş yollarının, parklarının, bahçelerinin, sosyal alanlarının olduğu 1 milyon bağımsız bölüm ürettik. Bugün TOKİ’mizin ürettiği konut sayısı 900 bini geçmiş durumda. 50 bin ve 100 bin sosyal konut projelerimizle beraber çok yakında 1 milyonuncu konutun anahtarını Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle vatandaşımıza vereceğiz." ifadelerini kullandı.