Araba Almak İsteyenlere İyi Haber: Kampanya Başlıyor

Araba almak isteyenlere iyi haber geldi. Destek kredisi paketinin detayları açıklandı ve sıfır araba almak isteyenler için yeni bir kampanya başlatılacağına yer verildi.

Araba Almak İsteyenlere İyi Haber: Kampanya Başlıyor

Araba almak isteyenler için yeni kampanya.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak , geçtiğimiz gün TRT Haber ekranlarında yeni destek paketi hazırladıklarını söyledi. Bakan Albayrak 'ın açıklaması sonrası kredi destek paketinin detayları belli oldu.

BAKAN ALBAYRAK 'IN AÇIKLAMASI

TRT Haber kanalında yeni destek paketi olup olmayacağı sorusuna Bakan Albayrak şu şekilde cevap verdi:

"Şimdi bundan sonraki süreçte, normalleşme süreci, iktisadi faaliyetin devamı noktasında hızlı adımlarla iç piyasa, iç talebin hızlı şekilde normalleşmesi, bunun içerisinde sosyal ihtiyaç destek paketleri olacak, finansman kredi destek paketleri olacak. Bunun içerisinde konut anlamında ülke tarihinin en uygun maliyetli, uzun vadeli, ödemesiz farklı paketlerimiz olacak. Bunun yanında turizm, seyahat anlamında sektörlerimizi desteklemeye yönelik paketlerimiz olacak. Farklı talepler oluyor, vergi, öteleme, kısmi çalışma gibi talepler oluyor. Bunlara çalışıyoruz. Bunlarla ilgili bazı adımlarımız olacak, bunları Meclis süreciyle ilişkilendirerek adımlarımız olacak. Bu dinamik süreci hızlı şeklide yönetmemiz lazım."

Bu açıklama sonrası detaylar geldi. İşte destek paketindeki detaylardan bazıları:

KONUT

Ev almak isteyen orta gelir grubundaki vatandaşlara uzun vadeli düşük faizli kredi imkanı sunulacak.

BEYAZ EŞYA , ÇEYİZ , ELEKTRONİK, MOTOSİKLET

Beyaz eşya, çeyiz ürünleri, elektronik, motosiklet, bisikleterin yerli üretimelrini alacaklara kolaylık sağlanacak.

TATİL

Asgari ücretli, emekli ve kamu çalışanları ile düşük gelirli vatandaşlara tatil için uygun faizli kredi sağlanacak.

ARABA ALACAKLAR İÇİN İYİ HABER

Araç almak isteyenler için bugün açıklama geldi. Açıklamada, geçtiğimiz yılın sonunda başlatılan sıfır araç kampanyası gibi yeni bir kampanyanın başlatılacağı ve düşük faizli sıfır araç kredisi verileceği bildirildi.

1 HAZİRAN 'DA BAŞLIYOR

Kampanyaların kredi faiz detayları 1 Haziran günü açıklanacak. Açıklama geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN