0,79 Faizle Konut Kredisi Başvurusu Başladı-500 Bin TL Kredi 180 Ay Vade ile

0,79 'la konut kredisi kampanyası başvuruları başladı. 3 kamu bankası 500 bin TL ve 180 ay vade ile konut kredisi veriyor. İşte konut kredisi kampanyası hakkında son bilgiler ve konut kredisi hesaplaması.

0,79 Faizle Konut Kredisi Başvurusu Başladı-500 Bin TL Kredi 180 Ay Vade ile

0,79 faizli konut kredisi kampanyası.

Geçtiğimiz hafta Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak bir açıklama yaptı ve konut kredisinde müjdeli haberi verdi. Bakan yaptığı açıklamada, konut kredisi faiz oranlarının 0,79 'a düşeceğini söyledi.

Bu açıklama sonrası ev almak isteyen vatandaşlar , kamu bankalarının konut kredisi faiz oranını ne zaman 0.79 'a düşüreceğini duyurdu. 

KAMPANYA BAŞLADI

Kamu bankalarından 0.79 'la konut kredisi için bir son dakika açıklaması geldi. Açıklamada 0,79 'la konut kredisinin tüm evler için verilmeyeceği , sadece anlaşmalı inşaat şirkletleri ve müteahhitlerden alınacak sıfır evler için verileceği duyuruldu.

3 KAMU BANKASI İNDİRİM YAPTI

0,79 faizle Halk Bank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası kredi veriyor. Ziraat Bankası tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ziraat Bankası olarak ülkemize katma değer sağlayan her ekonomik faaliyete destek verme vizyonumuz doğrultusunda, ekonomimizin lokomotifi konumunda olan konut/inşaat sektörüne yönelik uzun yıllardır etkin finansal çözümler sunmaktayız.

Bankamız; bugüne kadar öncü olarak konut sektörüne sunduğu çözüm önerilerine bir yenisini daha ekleyerek, hem konut üreticisi firmaların hem de bireysel müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte yeni bir uygulama başlatmıştır.

Uygulama kapsamında Bankamız ile anlaşmalı konut üreticilerinden konut satın alacak müşterilerimize; aylık %0,79 faiz oranı ve 180 aya varan vade seçenekleriyle konut kredisi kullanma imkanı sunulacaktır.* 

*500.000 TL tutarlı, 120 ay vade, aylık %0,79 faiz oranı, %0,50 kredi tahsis ücreti ile kullandırılan konut kredisinin yıllık maliyet oranı % 10,0701’dir.  "

GERİ ÖDEME NE KADAR?

0,79 faizle çekilecek kredide hesaplama şu şekilde;

Başvuru ve anlaşmalı firmalar için kamu bankalarına müracaat edebilirsiniz.

Peki sizce 0,79 faizle kredinin sadece anlaşmalı inşaat firmalarına verilmesi doğru mu? Bu konudaki düşüncelerinizi aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

TÜM KAMPANYALARDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN