TOKİ'den Aylık 167 TL Taksitle 50 Bin TL'ye Ev (TOKİ Satılık Evler Listesi)

TOKİ'den vatandaşlara ucuz ev fırsatı. Satışta olan konutlara bakıldığında TOKİ, en ucuzu aylık 167 TL taksit ile 50 bin TL'ye vatandaşları ev sahibi yapıyor.

TOKİ'den Aylık 167 TL Taksitle 50 Bin TL'ye Ev (TOKİ Satılık Evler Listesi)

TOKİ 'den vatandaşlara ucuz konut.

Ekim 2018 dönemi itibariyle TOKİ, 3 bin 930 adet konutu satışa sundu. Toplamda 31 İlde hayata geçirilen projeler kapsamında konutlar satışa sunuldu. Emekli vatandaşları yakındna ilgilendiren önemli fırsat için başvurular devam ediyor. Emekli vatandaşların bütçesine uygun olarak satışa sunulan konutlarda en ucuuz aylık 167 TL taksitle başlıyor. 20 yıla kadar devam eden ödemelerde en ucuz konut fiyatı 50 bin TL oldu. TOKİ kampanyalarından haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlarda bazı şartlar aranıyor. Buna göre; alt gelir grubu projelerinde sözleşme imzalayan vatandaşlar, konutlarını borçları bitene kadar devredemiyorlar. Ayrıca, satın alınan konutta, borç bitene kadar alıcının veya ailesinin ikamet etmesi de gerekmektedir. Satın aldığı konutta ikamet etmediği saptanan kişilerin sözleşmeleri feshedilir. 

GELİR HESABI

1+1’den 4+1’e kadar farklı konut seçeneklerinin yer aldığı projelere başvurmak isteyenlerin aylık hane halkı gelirinin, en fazla 4 bin 500 tL olması gerekiyor. satışa sunulan konutlar için Halkbank veya ziraat Bankası şubelerine başvuru yapmak yeterli. hangi bankaya başvuru yapılacağı ve diğer detaylar ‘444 86 54’ numaralı ALo tokİ hattından öğrenilebiliyor.

İşte İl İl satışa sunulan TOKİ evlerinin listesi ve aylık taksit ile toplam maliyeti.

Kamubulteni.com  |Ankara