TBMM'de MHP'ye EYT İçin 10 Mayıs Hatırlatması

CHP Milletvekili Çetin Arık, TBMM Genel Kurulu 'nda yaptığı konuşmada MHP 'ye Emeklilikte Yaşa takılanlar teklifi üzerinden yüklendi.

TBMM'de MHP'ye EYT İçin 10 Mayıs Hatırlatması

TBMM'de MHP'ye EYT tepkisi

CHP Milletvekili Çetin Arık, önceki gün TBMM Başkanlığı 'nda bir açıklama yaptı. İYİ Parti 'nin EYT teklifinin reddedilmesi üzerinden MHP'ye yüklenen Arık, MHP 'nin aynı EYT teklifini 10 Mayıs 2017 günü verdiğini belirtti.

Erkan Akçay, yaptığı açıklamada Çetin Arık 'ın MHP takıntısı olduğunu söyledi. Bunun ardından söz alan Arık, "Sayın Grup Başkan Vekili benim Milliyetçi Hareket Partisine bir takıntım olduğunu söyledi. Bunun ismi “obsesif kompulsif” bozukluktur Sayın Grup Başkan Vekili, siz telaffuz edemediniz ama. Bizim hiçbir partiye bir takıntımız yok ve hiçbir saygısızlıkta da bulunmadım." dedi.

Çetin Arık açıklamasını şu şekilde devam ettirdi:

"Ben sadece Milliyetçi Hareket Partisinin 10 Mayıs 2017’de İYİ PARTİ’nin bugünkü verdiği grup önerisinin aynısını verdiğini… Ve yine emeklilikte yaşa takılanlarda olduğu gibi, önce “evet” deyip sonra “hayır” diyen bir tavır içerisinde mi olacaklar yoksa bir yıl önce “Bu sorun araştırılsın, engelliler sorunu önemli.” dedikleri için acaba “evet” mi diyecekler diye merak ettim."

EYT 'DE ŞİMDİ NE OLACAK?

Emeklilikte yaşa takılanlar için İYİ Parti 'nin teklifi de reddedildi. Kulislerdeki bazı iddialarda iktidarın seçim öncesi EYT 'yi tekrar gündeme alınacağı bildirildi. Özellikle anketlerde beklenen sonucun alınmaması, oy kapasitesi milyonları bulan Emeklilikte Yaşa Takılanların sorunlarının gündeme alınmasına neden olabilir.

EYT HABERLERİNDEN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara