TBMM'de EYT, 3600 Ek Gösterge Çıkışı: Dilimizde Tüy Bitti...

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, TBMM Genel Kurulu'nda sosyal medya düzenlemesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Sosyal medya düzenlemesinden önce bir çok düzenlemenin beklendiğini, emeklilikte yaşa takılanlar, 3600 ek gösterge, işsizlik, emekli maaşları gibi konuların gündeme getirilmesi gerektiğini söyledi.

TBMM'de EYT, 3600 Ek Gösterge Çıkışı: Dilimizde Tüy Bitti...

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, TBMM Genel Kurulu'nda sosyal medya düzenlemesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Sosyal medya düzenlemesinden önce bir çok düzenlemenin beklendiğini, emeklilikte yaşa takılanlar, 3600 ek gösterge gibi düzenlemelerin hala çözüme kavuşturulmadığını fakat sosyal mkedyanın ısrarla gündemde tutulduğunu söyleyen İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Türkkan, "Dilimizde tüy bitti; ne emeklilikte yaşa takılanların problemini çözdünüz ne 3600 ek gösterge düzenlemesini getirdiniz ne de milletin yarasına merhem oldunuz. Hepimizin malumu önümüz bayram, millete zehir ettiğiniz bir başka bayrama daha giriyoruz şimdi. İstihdam yok, iş yok, aş yok, hayat pahalılığı almış başını gidiyor. Çocuklar arife günü babalarının yolunu gözlüyor ama babaların elleri boş, keseleri boş, yüzleri mahzun, evladına mahcup. Anneler babaları karşılıyor, sofra kuracak ama mutfakta sofrayı kuracak hiçbir şey yok, mutfaklar da boş." dedi.

Sosyal medya meselesinin tartışılabilir olduğunu fakat öncelik olmadığını söyleyen Türkkan, "Sosyal medya hakkında tartışmamız gereken problemlerin olduğuna kimse itiraz edemez ancak sorun, sosyal medya mecralarından daha çok, kullanıcıların içerik ve paylaşımlarından kaynaklanıyor. Sosyal medya mecraları içerik vermiyor, onlar sadece bir platform; içerik kullanan, kullanıcılar. Toplumdaki ahlaki ve kültürel çürüme doğrudan sosyal medyaya yansıyor aslında. Bu paylaşımlardaki içeriklerde bahsedilenlerin bazıları gerçek hayatta zaten birer suç unsuru. Bu unsurlar sanal dünyada da suç olmalı." dedi.