Son Dakika Gelişmesi: EYT'de Dikkat Çeken Teklif

Emeklilikte yaşa takılan vatandaşlarla ilgili son dakika açıklaması geldi. İYİ Parti 'den gelen açıklamada dikkat çeken bir teklif sunuldu.

Son Dakika Gelişmesi: EYT'de Dikkat Çeken Teklif

Son dakika : EYT 'de dikkat çeken teklif geldi.

Son günlerin en çok konuşulan konusu emeklilikte yaşa takılanlar. Mağduriyetlerinin giderilmesini isteyen EYT 'liler , 2020 bütçesinde konunun yer almaması, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Devlet Bahçeli 'nin de kapıları kapatmasının ardından umutsuzluğa kapıldı. 

Ancak EYT ile ilgili dikkat çeken bir son dakika açıklaması geldi. Sözcü 'ye konuşan İYİ Parti Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu, EYT 'lilerin yaşa değil sasraya takıldığını söyledi. 

ŞEHİR HASTANELERİNDEN ÜCRETSİZ FAYDALANSINLAR

EYT 'lilerin yanında olduklarını ve bu sorunu çözmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Çulhaoğlu şunları söyledi:

” Biz bu iş çözülene kadar, EYT'liler haklarına kavuşana kadar mağdur kardeşlerimizin haklarının sonuna kadar savunucusu olacağız. Verdiğimiz her sözün arkasındayız. Onların bu mağduriyeti çözülene kadar en azından sağlık konusunda mağdur olmamaları gerekli. Hükümetin  EYT mağdurlarını  şehir hastanelerinde ücretsiz olarak tedavi olmaları konusunda yardımcı olmalı”

Yaşa takılan kadın erkek vatandaşlar bu sayfada toplanıyor >> TIKLA KATIL

EYT 'LİLERE YASAL TAKİP ŞOKU

Yaşa takıldığı için emekli olamayan , yaşı ilerlediği için de iş bulamayan vatandaşların GSS borcu ciddi seviyeye ulaşmış durumda. Binlerce vatandaşa , GSS primlerini ödemeleri için mesajlar gitti. İYİ Parti , bu teklifi ile EYT 'lilerin sağlık giderlerinin devlet tarafındna karşılanmasını istiyor. 

EYT HABERLERİ İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN..

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN