Son Dakika: EYT AK Parti'de Gündem Oldu

Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre önceki gün Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın AK Partili vekillerle yaptığı toplantıda EYT 'nin gündeme geldiği belirtildi.

Son Dakika: EYT AK Parti'de Gündem Oldu

Son dakika : EYT gündem oldu.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün milletvekillerini kahvaltıda topladı ve 23 Haziran günü yapılan İstanbul seçimlerinin sonuçlarını değerlendirdi ve milletvekillerinin bu konudaki görüşlerini aldı.

Milletvekillerinden gelen talepleri ve görüşleri not alan Cumhurbaşkanı Erdoğan , yeni parti hakkında da açıklama yaptı ve "Geçmişte de bunu deneyenler oldu ama başarılı olamadılar. Bugün de aynı şeyin olacağını düşünüyorum" dedi.

EYT GÜNDEM OLDU

Şüphesiz İstanbul seçimlerinin kaybedilmesinde en büyük etkenlerden biri EYT oldu. Sürekli gözardı edilen ve bir çözüm getirilmeyen emeklilikte yaşa takılanlar, buna tepkisini sandıkta gösterdi. 

Önceki gün yapılan ve 3 saat boyunca devam eden toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletvekillerinin beklenti ve taleplerini alırken EYT konusu da talepler arasında yer aldı.   Toplantıda milletvekillerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan 'a seçim kaybedilmesi nedenleri arasında ekonomide yaşananlar ve emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) konusunu ilettiği öğrenildi.

SÜLEYMAN SOYLU EYT KONUSUNDA NE DEDİ?

Geçtiğimiz haftalarda İçöişleri Bakanı Süleyman Soylui, EYT Yasası'nın hayata geçirilmesi halinde toplam yükün 800 milyar lira, ilk yıllık yükün 25 milyar lira olduğunu söyledi. Soylu, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin şu anda bunu karşılayabilecek durumunun olmadığını vurguladı.

EYT HABERLERİNDEN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN ;

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN