SGK'dan Emeklilere Zamlı Maaş ve Bayram İkramiyesi Duyurusu

Emeklilerin bayram ikramiyeleri ve zamlı maaş ödemeleri hakkında SGK 'dan açıklama geldi. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan açıklamada Bağ Kur'lu emeklilerin ikramiye ve maaşlarının bugünden itibaren hesaplara yatırılacağına yer verildi.

SGK'dan Emeklilere Zamlı Maaş ve Bayram İkramiyesi Duyurusu

SGK'dan emekli ikramiyeleri açıklaması.

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan açıklamada emeklilere yapılacak ikramiye ödemeleri hakkında tarihe yer verdi. 

SGK sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada Bağ Kurlu emekli vatandaşların emekli maaş ödemeleri ile bayram ikramiyelerinin bugün hesaplara yatırılacağına yer verildi. Yapılan resmi açıklamada, "Bağ-Kur’lu emeklilerimiz ve hak sahiplerinin Emekli Aylığı + Bayram İkramiyelerini bugün ödemeye başlıyoruz" denildi. 

TÜM EMEKLİLERİN BAYRAM İKRAMİYESİ TARİHİ

SGK, daha önce yayımladığı duyuruda, "Zamlı temmuz aylıkları ile Kurban Bayramı ikramiyelerinin, SSK’lı emeklilerimiz için 17-26 Temmuz tarihleri arasında, Bağkur’lu emeklilerimiz için de 25-28 Temmuz tarihleri arasında aylık ödeme günlerinde hesaplara yatırılacak." demişti. 

Ziraat Bankası’ndan her ayın 1. ve 2. gününde aylıklarını alanlara 28 Temmuz’da, 3. 4. ve 5. gününde alanlara 29 Temmuz’da ödemeler gerçekleştirilecek. Aylıklarını diğer bankalardan alanlar 28 Temmuz’da ödeme yapılacak.

"EMEKLİLERİN YANINDA OLACAĞIZ"

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı  Zehra Zümrüt Selçuk, “Çalışarak ülkemizin kalkınmasına katkı sunan, üreten, alın teri döken, ülkemizin her bir karışında emeği ve hizmeti olan emeklilerimize ikramiyelerinin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Şimdiden aileleri ile birlikte hayırlı bayramlar geçirmelerini diliyorum.” ifadelerini kullandı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA