Sevindiren Son Dakika EYT Açıklaması

Emeklilikte yaşa takılan personelleri sevindiren açıklama CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer 'den geldi.

Sevindiren Son Dakika EYT Açıklaması

Emeklilikte yaşa takılan personeller için flaş bir gelişme !

Türkiye Büyük Millet Meclisi 'nde memur ve memur adayları ile taşeron ve EYT 'lerin sesi olan CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, emeklilikte yaşa takılan personelleri sevindiren son dakika açıklaması yaptı. Fethi Gürer, Twitter adresi üzerinden yaptığı açıklamada, TBMM 'ye EYT için kanun teklifi verdiğini duyurdu.

Fethi Gürer yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı:

#EYT İÇİN YENİDEN KANUN TEKLİFİ VERDİM

TBMM’deki aritmetiğe göre HDP’nin de destek vermesi ile AKP’ye rağmen kanunu meclisten çıkarabiliriz. Böylece hem yıllardır devam eden sorun çözülmüş olur hem de iktidar partisi dışındaki partilerin de kanun çıkarabileceği görülmüş olur.

EYT MECLİSTEN GEÇER Mİ?

Emeklilikte yaşa takılan personeller, bu açıklama sonrası umutlanırken TBMM 'nin açılmasını beklemeye başladı. TBMM açıldıktan sonra bu düzenleme genel kurula gelecek ve masaya yatırılacak. Kısacası bekleyip göreceğiz...

CHP-MHP-İYİ PARTİ BEYANNAMELERİNDE VARDI

CHP , MHP ve İYİ Parti , 24 Haziran öncesi yayımladığı seçim beyannamelerinde EYT 'lerin sorunlarını çözeceklerini duyurdu. EYT sadece AK Parti 'nin seçim beyannamesinde yer almıyordu.

EYT HABERLERİ KAMUBULTENİ.COM 'DA

Emeklilikte yaşa takılan personellerin sorunlarını TBMM'ye yaptığımız ziyaretlerimizde dile getirdik ve Meclis açıldıktan sonra yapacağımız ziyaretlerimizde sıkça dile getirmeye devam edeceğiz. Siz de KAMUBULTENİ.COM mobil uygulamasını indirin ve EYT haberlerinden anında haberdar olun.

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara