Seçime 1 Gün Kala Devlet Bahçeli'den EYT Açıklaması (Af Meselesine Değinmedi)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli , yaptığı son dakika açıklamasında emeklilikte yaşa takılanlar meselesine değindi. Seçime 1 gün kala gelen açıklama haberimizde.

Seçime 1 Gün Kala Devlet Bahçeli'den EYT Açıklaması (Af Meselesine Değinmedi)

Bahçeli 'den EYT açıklaması.

Seçime saatler kala MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 'den yaşa takılanlar açıklaması geldi. Önceki gece Ahaber ve ATV ortak yayınına katılan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim öncesi değerlendirmelerde bulunurken "Seçmen özelliği taşıyan ülkenin bütün insanlarına sesleniyorum; sandığa gidiniz, gönlünüzden ne kopuyorsa ona göre oy veriniz. Ama Türkiye'yi düşünerek hareket ediniz ve Cumhur İttifakı'nın oluşturmaya çalıştığı yeni bir yönetim sistemini 2 - 3 tane belediyeye kurban etmeyin." ifadelerini kullandı.

YENİ ZELANDA

Yeni Zelanda 'daki terör saldırısına değinen Bahçeli şu ifadeleri kullandı:

"Bunların arkasında bir başka küresel zihniyet var. Bu zihniyet Ortadoğu'da kendini gösteriyor, Pakistan'da kendini gösteriyor. Ama bu olayın arkasında Türkiye Cumhuriyeti devletinin durması lazım. Çünkü oradaki Müslüman kardeşlerimizi şehit ederken öbür taraftan Türkiye'yi, Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı sıfatını taşıyan kişiyi hedef gösteriyor. Bu bir projedir. Bu bir manyağın yapacağı iş değildir. Ama projeyi hazırlayanlar bunu kime yaptıracak? Bir manyak, bir cani bulurlar. Bunlar büyük unsurların kullandıkları enstrümanlardır."

GOLAN TEPELERİ

ABD 'nin skandal Golan Tepeleri kararına da tepki gösteren Bahçeli şu ifadeleri kullandı:

"Bir ülkenin toprak bütünlüğüne aykırı bir davranıştır, hukuk dışıdır ve kabul edilemez. Ama bunun sonucunda Trump çok büyük bir hataya düştüğünü fark edecek ve vazgeçecektir. Çünkü böyle bir şeyi kabul etmek mümkün değildir." 

EYT AÇIKLAMASI

Emeklilikte yaşa takılanlar meselesine de deinen Devlet Bahçeli, bu sorunun gündemlerinde olduğunu, ancak böyle bir düzenlemenin şimdiki ekonomik şartlara uygun olmadığını dile getirdi. Ekonominin bu yükü kaldıramayacağını söyleyen Bahçeli, bu sorunun zamana yayılarak çözülmek istendiği ve buna saygı duyulması gerektiğini söyleyerk, "İleriki günlerde tekrar gündeme alınabilirse biz 49 milletvekili olarak verdiğimiz yasa tasarısının arkasında dururuz." ifadelerini kullandı.- "İki üç tane belediyeye kurban etmeyin"

Bahçeli açıklamasında af meselesine değinmedi.

KAMUBULTENİ.COM  |  ANKARA