Okul müdüründen skandal EYT paylaşımı.
Edinilen son bilgilere göre, Eskişehir 'de bir ilkkulda müdür oaln İ.Ö. isimli kişi, sosyal medya hesabı üzerinden emeklilikte yaşa takılanlar için skandal bir paylaşım yaptı. İlkokul müdürü yaptığı paylaşımında emeklilikte yaşa takılanla için 'beyinsiz' kelimesini kullandı.
Seçimden sonra iç savaş çıkacağını söyleyen bu kişinin 31 yıldır öğretmen olduğu ve öğretmenliğin yanı sıra okul müdürlüğü ve şube müdürlüğü börevlerini yaptığı öğrenildi.
Sözcü Gazetesi 'nden Kemal Atlan'ın haberine göre Müdür İsa Özden sosyal medya hesabı üzerinden şu skandal ifadeleri kullandı:
“EYT yoksa oy yok diyen beyinsiz abim. Seçimden sonra iç savaş çıkınca seni çalıştıracak fabrikaların hepsi kapanacak. Zira Türkiye bir reaksiyonu kaldıramaz… Sana EYT çıkaracaksa gene AK Parti çıkaracak. DUY DUY”
Müdürün bu paylaşımına, okulunda öğrencileri bulunan veliler başta olmak üzere birçok vatandaş tepki gösterdi.
Asıl beyinsiz sensin okumuş müdür olmuşsun ama adam olamamissin yazık ALLAH akıl fikir versin
Terbiyesiz nasilda milletin vatantaşin emeğinle dalga geçiyorlar seni ALLAH seni kahretsin müdür gibi ahlaksız herif inşaAllah bir gün gelirde sende bu maduriyeti yaşarsın
Bu resmen halkı kışkırtmak ve halka isyan bu müdürün acilen Milli eğitim bakanlığı tarafından görevden alınması gerekiyor