Mansur Yavaş'tan Flaş EYT Hamlesi: Belediyeden Bütçesinden Ödenek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş , emeklilikte yaşa takılan vatandaşlara verdiği sözü tuttu. Yavaş , bir genelge yayımladı.

Mansur Yavaş'tan Flaş EYT Hamlesi: Belediyeden Bütçesinden Ödenek

EYT ile ilgili son dakika gelişmesi.

Emeklilikte Yaşa Takılan vatandaşlaır sevindiren son dakika açıklaması Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 'tan geldi. Mansur Yavaş bir genelde yayımladı ve EYT mağdurlarına verdiği sözü tuttu. Ankara'da EYT kapsamında bulunanlara sosyal yardım, hastane masrafları ve ilaç bakım giderleri desteği verilmesine karar verdi. Bunun için belediye bütçesinden ödenek ayrıldı.

Yayımlanan genelge şu şekilde;

1 Ocak 2020 tarihinden itibaren yaşa takıldığı için emekli olamayan vatandaşların genel sağlık giderleri için desteği henüz belli olmadı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından yayımlanan kararda bu vatandaşlara belediyeden ödenek ayrıldığı ve vatandaşların bu giderlerinin devlet tarafından karşılanacağına yer verildi. 

SEÇİMDEN ÖNCE AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Seçimlerden önce EYT 'lere destek vereceğini söyleyen Mansur Yavaş 'ın açıklaması birçok internet sitesi ve siyasi tarafından tepki çekmişti. Mansur Yavaş 'a tepki gösteren isimler , EYT 'nin onun yetki alanının dışında olduğunu söylemişti.

EYT HABERLERİNDEN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN