Lütfü Türkkan: EYT İçin Yapısal Güç Var Ama..

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan , TBMM 'de yaptığı açıklamada emeklilikte yaşa takılanların sorunlarını değerlendirdi.

Lütfü Türkkan: EYT İçin Yapısal Güç Var Ama..

Lütfü Türkkan 'dan EYT açıklaması.

İYİ Parti Milletvekili ve Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan bir son dakika açıklaması yaptı. TBMM Genel Kurulu 'nda söz alan Türkkkan , AK Parti 'nin ekonomi politikalarını eleştirirken EYT konusunda tepkisini dile getirdi. 

Suriyelilere harcanan 40 milyar dolara değinen Türkkan , "Bir de emekliliği hak ettikleri hâlde maaşa bağlanmayanlar, emeklilikte saraya takılanlar var, aylardır hükûmete seslerini duyurmaya çalışanlar var ancak bir türlü isteklerini kabul ettiremiyorlar. Suriyelilere 40 milyar dolar harcadığını söyleyen millî ve yerli anlayış kendi vatanında kendi evlatlarını sığınmacı yerine koyuyor. Meclise bu konuda getirdiğimiz önergelerin tamamını ret ettiniz. Bu konunun çözümü için hangi koşulların gerekli olduğunu ve bütçeye ne kadar maliyet getireceğini dahi araştırmaktan imtina ettiniz. Merak ediyorum, sahi siz gerçekten millî ve yerli misiniz?" dedi.

"HER ORTAMDA EYT SORUNUNU DİLE GETİRECEĞİZ."

EYT 'lilerin sorunlarını her yerde dile getireceklerini söyleyen Türkkan, "İYİ PARTİ olarak her ortamda EYT’li vatandaşlarımızın sorunlarını dile getirmeye devam edeceğiz ve haklı mücadelelerine sahip çıkacağız; iktidara geldiğimiz ilk dönemde onların bu meselelerini mutlaka çözeceğiz. Emin olun, emeklilerimizin yaşam koşullarını iyileştirmek ve emeklilikte yaşa takılanların sorunlarını çözüme kavuşturmak çok zor değil. Türkiye'nin bu yapısal sorunlarını aşabilecek yeterli gücü ve potansiyeli var, yeter ki kaynaklar iyi kullanılsın. Kaynakların doğru kullanılmadığının  zaten siz de farkındasınız." dedi.

Kadın erkek yaşa takılanlar bu sayfada >> TIKLA KATIL

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA