İYİ Parti Teşkilat Başkanı Aydın'dan EYT Çıkışı: Kendilerine Gelince Para Var, Vatandaşa Gelince Para Yok!

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, üye katılım kampanyaları kapsamında İl gezilerini sürdürüyor. Mersin'in ardından Osmaniye'ye geçen ve burada İYİ Partililerle bir araya gelen Koray Aydın, İYİ Parti'nin çalışmaları ve ekonomideki son duruma ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Aydın'dan EYT Çıkışı: Kendilerine Gelince Para Var, Vatandaşa Gelince Para Yok!

İYİ Parti'nin meclise girerek AK Parti'nin tüm planlarını bozduğunu, İYİ Parti meclis grubunun verdiği kanun teklifleri ve soru önergeleriyle Türkiye'de gündem belirler hale geldiğini söyleyen Koray Aydın, Emeklilikte Yaşa Takılanlar meselesine de değindi.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili İYİ Parti TBMM Grubunun defalarca soru önergesi ve kanun teklifi vererek EYT'yi gündemde tuttuğunu söyleyen Koray Aydın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın EYT ile ilgili 'Seçim kaybedilecek olsa dahi geri adım atılmayacağı' yönündeki açıklamalarına da değinerek, "Kendilerine gelince para var, vatandaşa gelince para yok" diyerek tepki gösterdi.

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Aydın, "Meclis açıldı, Emeklilikte yaşa takılanlar önergesini ilk biz verdik. Bakın bugün yapı olarak kurumsallaştılar. Öyle bir hale geldi ki, ülkeyi yöneten insan, bu organize güç ve kuvvet karşısında çıktı diyor ki ,'Seçim kaybedecek olsam bile bu işi yapamam' diyor, niye yapamıyorsun? İş sana geldiği zaman para bol, vatandaşa geldiği zaman para yok. Bu ülkenin imkanlarını nasıl çar çur ettiğini sanki biz bilmiyor muyuz?" dedi.