Hükümetten Son Dakika EYT Açıklaması

Hükümetten EYT ile ilgili yeni bir açıklama geldi. Bütçe görüşmelerinde yapılan açıklamada EYT için 2020 'de kapılar kapatıldı.

Hükümetten Son Dakika EYT Açıklaması

Son dakika : Hükümetten EYT açıklaması.

Sayıları milyonları geçen emeklilikte yaşa takılanlar düzenleme bekliyor. Ancak EYT 'lileri üzen bir son dakika açıklaması daha geldi. Daha önce Naci Ağbal, Berat Albayrak ve Cumhurbaşkanı Erdoğan EYT için kapıları kapatmıştı. 

Son olarak TBMM 'de başlayan bütçe görüşmelerinde de açıklama geldi. Yapılan açıklamada 2020 yılında EYT için bir düzenleme ön görülmediğine , erken yaşta emekliliğin olmayacağına yer verildi.

YAŞA TAKILANLAR BU ADRESTE TOPLANIYOR

Yaşa takılanlar bu sayfada >> TIKLA KATIL

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal daha önce yaptığı açıklamada EYT ile ilgili  "2020 yılı bütçesi yapılırken mevcut belirlenmiş Kalkınma Planı, Yeni Ekonomi Programı ve mevzuatta tanımlanmış görevler kapsamında giderler oluşturuldu. Dolayısıyla mevzuatta öngörülmeyen herhangi bir konuda bütçeden yeni bir kaynak öngörülmedi." demişti.

ALBAYRAK: GÜNDEMİMİZDE YOK

Hazine Bakanı Berat Albayrak ise AK Parti 'nin Kızılcahamam programında EYT için gündemimizde yok ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN: 40 YAŞINDA EMEKLİLİK Mİ OLUR?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise EYT 'yi soran bir vatandaşa "40 yaşında emeklilik mi olur?"  şeklinde cevap vermiş ve EYT 'lilere kapıları kapatmıştı. 

EYT HABERLERİ İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN