Haydar Akar TBMM'de Sert Çıktı: EYT'liler Bu Bütçede Sadece..

CHP Milletvekili Haydar Akar, TBMM'de yaptığı konuşmada, 2019 yılı bütçesine sert eleştirilerde bulundu ve bütçede, EYT'lilerin, çiftçi, emekli ve işçilerin bütçede sadece parayı veren tarafta olduğunu söyledi.

Haydar Akar TBMM'de Sert Çıktı: EYT'liler Bu Bütçede Sadece..

CHP Milletvekili Haydar Akar 'dan TBMM'de bütöeye EYT eleştirisi.

Türkiye Büyük Miller Meclisi 'nde devam eden 2019 yılı bütçe görüşmeleri tartışmaların ve kavgaların gölgesinde devam ediyor. Bütçe görüşmelerinin bugün devam eden kısmında Ulaştırma Bakanlığı 'nın 2019 yılı bütçesi tartışılmaya başlandı.

Bu görüşmeler sırasında söz alan CHP Milletvekili Haydar Akar, Havalimanları, TCDD, Köprü geçiş ücretleri ve maliyetleri üzerinden Ulaştırma Bakanlığı 'na eleştirilerde bulundu. Akar eleştirisinde EYT, emekli, çiftçi ve işçi örneği gösterdi.

BU BÜTÇEDE EYT, EMEKLİ, ÇİFTÇİ VE İŞÇİ PARAYI VEREN TARAF

Akar, bütçenin vatandaşlara yönelik bir bütçe olmadığını söyledi. Çiftçinin, emeklinin, emeklilikte yaşa takılanların, işçilerin bu bütçede sadece maliyetleri karşılayan tarafta olduğunu söyleyen Akar şu ifadeleri kullandı:

"Şimdi, kalkıyorsunuz diyorsunuz ki: Bu bütçe… Bu bütçe halkın bütçesi falan değil arkadaşlar. Halk var aslında, yanlış söylüyoruz. Bu bütçede halk nerede yani işçi nerede, çiftçi nerede, EYT’li nerede, emekli nerede? Parayı veren tarafta, devlete geliri sağlayan tarafta ama sömüren tarafta, hortumlayan tarafta kim var biliyor musunuz? Yarattığınız beşli çeteler var. Devlet Demiryolları ihalesini inceleyin, Karayolları ihalesini inceleyin; 11’inci müteahhidi bulun, 11’inci işletmeyi bulun, ben hiçbir şey demeyeceğim size."

EYT haberlerinden haberdar olmak için;

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  | Ankara