EYT’de İlk Maaş Ne Zaman Yatacak Tarih Açıklandı

Milyonlar dün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in açıklamalarına kilitlendi. Bakan Bilgin’in yaptığı açıklamaya göre EYT’lilerin ilk maaşlarını ne zaman alacağı açıklandı.

EYT’de İlk Maaş Ne Zaman Yatacak Tarih Açıklandı

Bakan Bilgin’in yapmış olduğu açıklamada EYT düzenlemesinin Aralık ayında meclise sunulacağı ve 1,5 milyon kişinin bundan yararlanacağını belirtti. Bakan Bilgin’in bu açıklaması sonrası ilk maaşın ne zaman ödeneceği hesaplamaları yapıldı. İşte EYT’lilerin maaş alacağı ilk tarih…

İlk Maaşlar Şubat Ayında

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in bu açıklaması sonrası Vergi Uzmanı Muhammet Bayram önemli bir açıklamada bulundu. Bayram, yaptığı açıklamada ilk etapta 1,5 milyon kişinin emekli olacağını ve daha sonra kademeli olarak 5 milyon kişinin şartları sağladıktan sonra emekli olacağını duyurdu. Açıklamasının devamında Bakan Bilgin’in aralık ayında düzenlemenin meclise geleceğini söylediğini hatırlatan Bayram, “Ortalama Ocak ayında yasalaşmış olur” dedi. SGK kanununa göre Ocak ayında dilekçe veren bir kişi sonraki ay emekli olabiliyor. Bayram, yapılan hesaplamaya göre Şubat ayında 1,5 milyon EYT’li emekli maaşı alabilecek dedi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /