Emekli Banka Promosyonları Ödeniyor 2020 (Şekerbank-TEB-İNG-Finansbank'tan Müjde)

Emeklilerin banka promosyonu ödemeleri 1 Mart 2020 günü başlıyor. 1 Mart 2020 Pazar günü 3 yıllık yeni dönem başladı. Peki bankaların teklifleri ne kadar? Bankalar ne kadar ödeme yapacak? İşte 4 bankanın emeklilere promosyon müjdeleri ve başvuru detayları.

Emekli Banka Promosyonları Ödeniyor 2020 (Şekerbank-TEB-İNG-Finansbank'tan Müjde)

Emeklilere banka promosyonu ödenecek.

Milyonlarca emeklinin beklediği üsreç 1 Mart 2020 günü başladı. 2017 yılında imzalanan promosyon sözleşmesi yarın sona eriyor. Promosyon sözleşmesinde sona gelinmesi ile birlikte emeklilere yeni promosyon müjdeleri art arda geldi. Bankalar tarafından yapılan açıklamada 1 Mart 2020 'den sonra maaşını bankaya 3 yıllığına taşıyan emeklilere promosyon ödemesi yapılacağına yer verildi. 

3 YILLIK TAAHHÜTE-OTOMATİK ÖDEME TALİMATILARI VERENE VE BİR EMEKLİ ARKADAŞINI GETİRENE ÖDEME

Maaşını bankaya taşıyan yada bankada 3 yıl daha kalacağını taahhüt eden emeklilere, maaşlarıan göre promosyon ödemeleri yapılacak. Bankalar, promosyonun yanı sıra emeklilere başka başlıklar altında da ödemeler yapıyor. Birçok banka, emekli arkadaşını bankaya getiren emeklilere ekstra  ödeme yapıyor. En fazla 10 emekli arkadaşını bankalara getirenlere her bir arkadaşı için 100 ile 150 TL ekstra ödeme yapılıyor. 

Bunun yanı sıra emekliler , faturaları için otomatik ödeme talimatı verdiğinde de ekstra ödeme alabiliyor. 

DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ

Emeklilere bankalardan düşük faizli ihtiyaç kredisi müjdesi geldi. Bankalar, maaşını taşıyan emeklilere 0,79 faizle kredi veriyor. 

EN İYİ TEKLİFİ VEREN BANKALAR

ŞEKERBANK EMEKLİ BANKA PROMOSYONU

TEB EMEKLİ PROMOSYONU

 QNB Finansbank, emeklilere 1.250 TL'ye varan nakit kazanma fırsatı veriyor. Öte yandan bir emekli arkadaşını getirene ek olarak 125 TL veriliyor.

ING BANK

Ing Bank tarafından "Emekliliğin güzelliği bol vakit, ekstrası 2.250 TL’ye varan promosyon!"başlığı ile yayımlanan duyuruda emeklilere 2250 TL 'ye kadar promosyon ödemesinin yapılacağına yer verildi. 

Duyuruda emekli banka promosyonu için kampanya başvurularının 1 Mart 2020 'de başlayacağına yer verildi. Maaşını bankadan alanlar ve bankaya taşıyacaklar için bu kampanya geçerli olacak. Yayımlanan duyuru şu şekilde:

"Maaşını ING’den alan emekliler, 1 Mart 2020 itibarıyla ilk kez Turuncu Ekstra ile harcamaya başladığında 2.250 TL’ye varan nakit promosyondan yararlanıyor!

Emekli maaşını taşıyanlara, her vade için %0,79 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi ING'de! Üstelik, kredi tahsis ücreti yok! Üstelik tüm Türkiye’deki 50.000’den fazla ATM'yi kullanmak ücretsiz."

SİZ HANGİ BANKAYA TAŞIYACAKSINIZ?

Peki siz maaşınızı hangi bankaya taşımayı düşünüyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilir , diğer emeklilerle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

Diğer emeklilerle bilgi alış verişi yapmak için  TIKLA KATIL