Devlet Bahçeli'den EYT İçin Üzen Açıklama

Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli "Şu an için bunun çıkması mümkün değil." dedi.

Devlet Bahçeli'den EYT İçin Üzen Açıklama

Devlet Bahçeli 'den EYT açıklaması.

Önceki akşam bir televizyon programına konuk olan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaşa takılanları üzecek açıklama yaptı. 10 Mart iddiaları hakkında da konuian Bahçeli, "Bu söylemler yanlıştır. Bunu denemek isteyenler varsa ortaya çıksınlar. Türk milleti 15 Temmuz'daki verdiği cevabı kat kat verecektir." dedi.

İDAM AÇIKLAMASI

Canlı yayında idam hakkında konuşan Bahçeli, "Eğer idamla ilgili adım atılacaksa MHP bu konuda var." dedi.

YENİ ZELANDA

Yeni Zelanda saldırısına ilişkin konuşan Bahçeli şu ifadeleri kullandı:

"Siz de kalkıyorsunuz, artık ağzından mı kaçtı, şuurlu bir şekilde mi söyledi, 'İslam'dan kaynaklanıyor terör' diyorsunuz. Bu ne büyük bir talihsizlik."

MANSUR YAVAŞ AÇIKLAMASI

Mansur Yavaş 'ın adaylıktan çekilmesi gerektiğini yineleyen Bahçeli, "Bunu getirmiş olan Kemal Kılıçdaroğlu 'Siz buradan ayrılın' demesini de bilmelidir. Neyi bekliyor Kılıçdaroğlu? CHP'de çok değerli siyasetçiler var." dedi.

EYT AÇIKLAMASI

Bahçeli EYT ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Şu an için bunun çıkması mümkün değil. Hele hele seçime 10 gün kala böyle popülist bir politika da uygulanmaz. Ama seçim sonuçları belirlenir, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi kalıcı istikrar sağlayıcı güçle yoluna devam ederse bu konuyu da çözmesi için tavsiyelerde bulunulabilinir."

KAMUBULTENİ.COM  |  ANKARA