10 Bin TL Destek Kredi Sonucu Ne Zaman Belli Olacak? Temel İhtiyaç Desteği Sonucu

10 Bin TL Temel İhtiyaç Desteği Kredisine kısa süre içinde rekor düzeyde başvuru olurken , krediye başvuru yapan vatandaşlar, kredi başvuru sonucunun ne zaman belli olacağını , kredinin ne zaman hesaba yatacağını araştırmaya başladı.

10 Bin TL Destek Kredi Sonucu Ne Zaman Belli Olacak? Temel İhtiyaç Desteği Sonucu

10 bin TL Temel İhtiyaç Desteği Kredisi sonuçları ne zaman?

3 kamu bankası , korona virüs salgını nedeniyle bir kampanya başlattı. Vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılaması için harekete geçen bankalar, 10 bin TL 'ye kadar kredi desteği sunacaklarını duyurdu. 0.49 faizli ihtiyaç kredisine başvurular geçtiğimiz gün başladı.

GELİRİ 5 BİN TL 'NİN ALTINDA OLANLAR

3 kamu bankası tarafındna yapılan açıklamada, 10 bin TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak vatandaşların, hane halkının gelirinin 5 bin TL 'nin altında olması gerektiği bildirildi. 

ASGARİ ÜCRETLİLER , EMEKLİLER, ..

Bankalar , geliri 5 bin TL 'nin altında olan vatandaşlara , özellikle asgari ücretlilere, emekllilere, düşük gelir grubundaki vatandaşlara bu desteği sağlayacağını duyurdu.

BAŞVURULAR BAŞLADI

10 bin TL , 6 ay geri ödemesiz 0.49 faizle temel ihtiyaç desteği kredisi başvuruları geçtiğimiz gün başladı. Vakıfbank Ziraat Bankası ve Halkbank 'ın kredi başvuru şekli için TIKLAYIN

SONUÇLAR NE ZAMAN?

Kredi başvurularının başlamasının ardındna yüz binlerce kişi , kamu bankalarına müracaat etti ve 10 bin TL 'ye kadar verilen krediden faydalanmak istedi.

Bankalar, başvuruların üzerinden 2 gün geçmesine rağmen hala , başvuru sonucunu açıklamadı. Başvurular hala değerlendirme aşamasında.  Başvuruların çok olması nedeniyle sonuçların geciktiği bildirildi. 

SONUÇLAR NASIL AÇIKLANACAK?

10 bin TL temel ihtiyaç kredisi sonuçları , vatandaşlara kısa mesaj yolu ile iletilecek. Öte yandan internet bankacılığı olanlar , mobil uygulamadan da başvuru sürecini takip edebilir.

Peki siizin başvuru sonucunuz geldi mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilir ve diğer başvuru yapanlarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.