Bakan Açıkladı! 5 İl için Müjdeli Haber Geldi 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank,İzmir, Gaziantep, Mersin, Konya ve Kayseri için model fabrika projelerinin yapıldığını açıkladı.

Bakan Açıkladı! 5 İl için Müjdeli Haber Geldi 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TÜSİAD'ın Sanayide Dijital Dönüşüm Günleri etkinliğine katılarak burada gündemdeki meselelere ve ekonomiye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

 Varank, burada yaptığı konuşmasında , gelir Sekabet dağılımı ve finansmana erişimde Türkiye'nin çok iyi seviyelere geldiğini, 2023 yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girecek bir Türkiye'nin hazırlıklarının sürdüğünü söyledi. Dijital Dönüşüm Merkezlerine dair de değerlendirmelerde bulunan Varank, "Sanayicilerimiz için Dijital Dönüşüm Merkezleri kuruyoruz. Ankara ve Bursa'da model fabrikalarımızı kasım ayında hizmete açıyoruz. İzmir, Gaziantep, Mersin, Konya ve Kayseri model fabrika projelerinin de planlaması yapıldı ve fon kaynakları bulundu." dedi.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA