Ziraat Bankası Maaş Taşıma Nasıl Yapılır, Emekli Promosyonu Ne Kadar?

Bankalar arasındaki promosyon ödeme rekabeti devam ederken vatandaşlar ise kendilerini en uygun ödeme sistemi sunan bankaların arayışına giriyor. Maaş ödemelerinde en çok ücreti veren bankayı bulmaya çalışan vatandaşlar, arama motorlarında Ziraat Bankası'nı da araştırıyor. İşte ayrıntılar ve çok daha fazlası...

Ziraat Bankası Maaş Taşıma Nasıl Yapılır, Emekli Promosyonu Ne Kadar?

Ziraat Bankası Promosyon Ödemesi Ne Kadar?

Ziraat Bankası tarafından emekli promosyon ödemeleri ile ilgili yapılan duyuruda;
“ 1500 TL altında emekli maaşı alanlara 500 TL, 1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 625 TL, 2500 TL ve üzerinde emekli maaşı alanlara 750 TL tutarında 3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılıyor. Başvuru koşulu olarak ise SGK, emekli sandığı, SSK ile bağ-kurlu olmak gerekiyor.”

Ziraat Bankası birden çok emekli maaş ödemeleri aran müşteriler için ödenecek promosyon tutarı ile ilgili maaş tutarları toplamına göre hesaplanmaktadır.


Ziraat Bankası Maaş Taşıma İşlemi Nasıl Yapılır?
Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşı taşımak amacıyla başvurulması gereken yöntemler arasında şubeler, ATM'ler SMS, mobil bankacılık ile müşteri iletişim merkezi bulunmaktadır. SMS yöntemini kullanmak isteyen vatandaşlar cep telefonlarının mesaj bölümüne geldiklerinde 4757 numarasına Pro yazdıktan sonra T.C kimlik numaralarını girerek mesaj atmaları yeterlidir. Bu işlemden sonra temsilci, müşteriyi arayarak onay verecektir. Müşteri temsilcisine ulaşmak amacıyla 0850 223 0000 numarasının aranması yeterlidir.