Vakıfbank'tan Yaz Tatili Kredisi: 6 Ay Ödemesiz , 36 Ay Vadeli Kredi

Vakıfbank'ın tatil destek kredisi ile ilgili yeni açıklamalar geldi. Vakıfbank'tan yapılan bilgilendirmede, maaş ödemesini bankalardan alan çalışan ve emekli müşteriler ile Vakıfbank'tan BES yaptırmış müşterilere tatil destek kredisi imkanı sunulacağı bildirildi.

Vakıfbank'tan Yaz Tatili Kredisi: 6 Ay Ödemesiz , 36 Ay Vadeli Kredi

Tatil destek kredisine başvuru için, "JOLLY TUR, ETS TUR, SETUR, TATİLBUDUR" firmaları ile anlaşıldığına yer verilen açıklamada, kredi başvurularının olumlu bulunması halinde müşterilere SMS ile bilgilendirme yapılacağı kaydedildi. Vakıfbank'ın resmi sayfasından yapılan bilgilendirmede, "Kredi başvurusunun olumlu bulunması durumunda tarafınıza sms veya mobil bildirim ile bilgilendirme yapılacaktır. Başvuru tarihi itibariyle 72 saat içinde VakıfBank Mobil ya da internet bankacılığından sunulan hazır kredi teklifine onay vererek kredinizi kullanmanız gerekmektedir. Ya da size en yakın şubemize başvurarak kredinizi kullanabilirsiniz." denildi.  

Kredinin Özellikleri 

Tatil Destek Kredisi anlaşmalı seyahat acentelerinden yapılan yurtiçi konaklama alışverişlerde geçerlidir.
Konaklama bedeli azami 8.000 TL olmak üzere, toplam 10.000 TL'ye kadar kredi kullanılabilir. Kredi tutarının %80’i konaklama bedeli olarak acenteye iletilecek olup, kalan %20’lik kısmı tatil harcamalarında kullanılmak üzere müşterimizin hesabına aktarılacaktır.
6 ayı ödemesiz dönemli olmak üzere toplam vade 36 aydır.
Tatil Destek Kredisi kapsamında; ödeme planında yer alan 1. taksit tutarı acente tarafından, 2. taksit tutarı Bankamızdan karşılanacaktır.

AÇIKLAMADA AYRICA ŞU İFADELER GÖRÜLDÜ:


Kredi tutarı asgari 2.500 TL, azami 10.000 TL olabilir. Tatil Destek Kredi Paketi’nin 1. ve 2. taksitleri banka ve ilgili firma tarafından ödenecek; müşterilerimizin taksit ödemesi 9. aydan itibaren başlayacaktır. Bu kapsamda müşterilerimizin kullanacağı kredinin faizi aylık %0,67 oranına denk gelmektedir.

Detaylı bilgi için en yakın şubemize başvurabilirsiniz.
VakıfBank kampanya süresini ve kampanya süresince; alınacak ücretleri ve faiz oranlarını değiştirme hakkına sahiptir.
Ayrıca Bankamızla Tatil Destek Kredi Paketi kapsamında anlaşmalı olan turizm sektöründeki üye işyerlerinde kredi kartı ile yapılan 15 taksitli işlemlerde 3 ay ödemesiz dönem hakkı sunulacaktır. Ticari kredi kartları kampanya kapsamı dışındadır.