Vakıfbank'tan 60 Ay Vadeli Yeni İhtiyaç Kredisi Duyurusu (3 Ayda Bir Ödeme İmkanı)

Vakıfbank'tan kışa özel yeni ihtiyaç kredisi kampanyası. Düşük faiz ve 60 aya varan vade imkanıyla başlatılan tüketici kredisi kampanyasına özel sektör çalışanları, kamu personeli ve emekliler başvuru yapabiliyor. Ödemeler 3 ayda bir, aylık eşit taksitle ya da artan-azalan taksitlerle yapılabiliyor.

Vakıfbank'tan 60 Ay Vadeli Yeni İhtiyaç Kredisi Duyurusu (3 Ayda Bir Ödeme İmkanı)

Vakıfbank'tan 60 Ay Vadeli Yeni İhtiyaç Kredisi Duyurusu

Vakıfbank 'Kış Mevsimine özel sıcacık ihtiyaç kredisi ile yanındayız' başlığı ile yeni bir kredi kampanyası başlattı.

Vakıfbank'ın resmi internet sayfasında da yer alan duyuruda , vatandaşların tüm ihtiyaçları için 60 aya varan vadeler ile, yüzde 1.52 oranından başlayan faiz oranları ve esnek ödeme seçeneği ile kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emekliler için ihtiyaç kredisi kampanyası başlatıldığı belirtilirken, ilgili duyuruda 'Tüm ihtiyaçlarınız için 60 aya varan vadeler, %1.52’den başlayan faiz oranları ve esnek ödeme seçeneğiyle kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emekliler için İhtiyaç Kredisi Kampanyası tüm VakıfBank Şubeleri’nde. Üstelik cep telefonunuz aracılığıyla da İhtiyaç Kredisi Kampanyasına başvuru yapabilirsiniz' ifadeleri yer aldı.

SMS ile başvuru da yapılabildiğine yer verilen resmi duyuruda 'Aralarında birer boşluk bırakarak KREDI, T.C. Kimlik No., Aylık Gelirinizi yazıp 5724’e sms gönderebilirsiniz.' denildi. Vakıfbank kredi kampanyasında krediler aylık eşit taksitlerle, artan taksitlerle, azalan taksitlerle, 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, son taksit balon ödemeli şeklinde ödenebiliyor. Yeni ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler, https://www.vakifbank.com.tr/Default.aspx?pageID=2675 adresinden tüketici kredisi hakkında faizler ve diğer detaylara erişim sağlayabiliyor.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA