Vakıfbank'tan 6 Ay Ödemesiz 0,49 Faiz Oranıyla Bireysel İhtiyaç Kredisi

Vakıfbank'ın %0.49 faiz oranıyla 10 bin liraya kadar bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasına başvurular devam ediyor. Bireysel ihtiyaç kredisi için başvuru yapan müşteriler kredi başvuru sonuçlarını internet sitesinden öğrenebiliyor.

Vakıfbank'tan 6 Ay Ödemesiz 0,49 Faiz Oranıyla Bireysel İhtiyaç Kredisi

Vakıfbank tarafından yapılan bilgilendirmede, 10 bin liraya kadar 6 ay ödemesiz, 36 aya kadar vade seçenekleeriyle bireysel temel ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuru işlemlerinin internet sayfasından yapılabileceğine dikkat çekilirken, başvuru yapacak kişilerin hane halkı gelirinin 5 bin liranın altında olması ve Vakıfbank müşterisi olması gerekiyor.

KREDİ BAŞVURU SONUÇLARI İNTERNET SAYFASINDAN ÖĞRENİLEBİLİYOR

Vakıfbank'tan konuya ilişkin yapılan resmi bilgilendirmede, "Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi kampanyasından hane halkı geliri 5.000 TL ve altında olan bireysel müşteriler faydalanabilecektir." denildi. Vakıfbank ihtiyaç kredisi için başvuru yapan kişiler başvurularının güncel durumunu https://subesizbankacilik.vakifbank.com.tr/gunlukfinans/SubesizDestekKredisiBasvuruSorgulama/BasvuruBilgileri.aspx adresinden öğrenebiliyor. Kredinin nasıl kullandırılacağına yönelik de bilgilendirme yapıldı.

KREDİLER NASIL YAPILIYOR?

Vakıfbank ihtiyaç kredisi için başvuru yapan ve başvurusu kabul edilenler için yapılan bilgilendirmede, "Kredi kullanabilmeniz için öncelikle tarafınıza mutlaka onay SMS’i gelmesi gerekmektedir. Onay mesajınızı aldıktan sonra, şubeye gitmeden aşağıdaki adımları takip ederek VakıfBank Mobil ve İnternet Bankacılığı üzerinden kredinizi kullanabilirsiniz.VakıfBank Mobil’den Başvurular>İhtiyaç Kredisi Başvurusu menüsünden Kredi Tipi olarak 6 Ay Ödemesiz Dönemli Destek Kredisi seçerek kullanabilirsiniz. İnternet Bankacılığından Başvurular>İhtiyaç Kredisi Başvurusu menüsünden Kredi Tipi olarak 6 Ay Ödemesiz Dönemli Destek Kredisi seçerek kullanabilirsiniz." denildi. Detaylı bilgilendirmeye https://www.vakifbank.com.tr/Default.aspx?pageID=3822 adresinden erişim sağlanabiliyor.