Vakıfbank'ın Skylimiti ile Sürekli Hazır Kredi İmkanı

Vakıfbank'ın sky limit ismini verdiği kredi kampanyasıyla müşterilerin ihtiyaçlarına göre, kullanıma daima hazır yeni kredi limiti sağlanıyor.

Vakıfbank'ın Skylimiti ile Sürekli Hazır Kredi İmkanı

Vakıfbank'tan konuya dair yapılan bilgilendirmede, tanımlanan limitin, ihtiyaçlar doğrultusunda dilendiği gibi yönlendirilerek, ihtiyaç kredisi, kredi kartı ya da ek hesap olarak kullanılabileceği belirtilirken, sky limit için başvuruların şubeler aracılığı ile alındığı belirtildi. Sky limit ile ilgili resmi sayfadan yapılan bilgilendirmede, "Sky Limit, müşterilerimizin ihtiyaçları için hazırlanmış, kullanımınıza daima hazır bir kredi limitidir.

Tanımlanan limitinizi, ihtiyaçlarınız doğrultusunda dilediğiniz gibi yöneterek, ihtiyaç kredisi, kredi kartı ve/veya Ek Hesap olarak kullanabilirsiniz.Sky Limit kullanmak için Şubelerimizden başvuru yapılır.Başvurusu olumlu sonuçlanan müşterilerimize limit tanımı yapılır.Tanımlanan Sky Limit; VakıfBank Mobil “Başvurular- Sky Limit İşlemleri” menüsünden veya Şubelerimizden İhtiyaç Kredisi, Ek Hesap ve/veya Kredi Kartı limiti olarak kolayca aktarılıp, kullanılabilir." ifadeleri yer aldı.

Sky limitin müşterilere tanımlı limit dahilinde, istenildiği zaman vakıfbank mobilden aktif edilebildiğine yer verilen açıklamada, detaylı bilgilendirme için, "Detaylı bilgi için 0850 222 0 724’ü arayarak sesli yönlendirme servisine “Sky Limit” demeniz yeterlidir." hatırlatması yapıldı.