Vakıfbank'ın Düşük Faiz, Uzun Vade ile İhtiyaç Kredisi Kampanyası Sürüyor

Acil nakit ihtiyaçları için kamu bankaları tarafından art arda yapılan duyurularla başlayan tüketici kredisi kampanyaları devam ediyor. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından başlatılan tüketici kredisi kampanyalarında müşterilere düşük faiz ve uzun vade seçenekleriyle acil ihtiyaçlar için ihtiyaç kredisi kullandırılıyor.

Vakıfbank'ın Düşük Faiz, Uzun Vade ile İhtiyaç Kredisi Kampanyası Sürüyor

Vakıfbank'ın Düşük Faiz, Uzun Vade ile İhtiyaç Kredisi Kampanyası Sürüyor
Acil para ihtiyacı olanların ihtiyacına yetişen tüketici kredisi kampanyaları duyurulmaya devam ediyor. Artan faizler nedeniyle uzun süredir tüketici, taşıt ve konut kredisine yanaşamayan binlerce vatandaşın beklediği faiz indirimi kararları peş peşe geldi. Düşen faizlerle birlikte ihtiyaç kredisi kullanımlarının da arttığı belirtiliyor.

FAİZ ORANLARI SENELİK YÜZDE 44'ÜN DE ÜZERİNE ÇIKMIŞTI!
Önceki aylarda 2.20'nin de üzerine çıkan senelik yüzde 44'e varan tüketici kredisi faizleri %22 seviyelerinin de altına inerken, Kamu bankaları müşterilerine özel yeni kredi kampanyaları duyurmaya devam ediyor.  Vakıfbank'ın , Halkbank'ın ve Ziraat Bankası'nın resmi sayfalarından peş peşe yapılan duyurularda yeni kampanyalara başvuruların başladığı bildirilirken, ilgili bankaların resmi sayfalarından konut , tüketici ve taşıt kredisine dair detaylara erişim sağlanabiliyor.

VAKIFBANK'TAN DÜŞÜK FAİZLE TÜKETİCİ KREDİSİ KAMPANYASI
Vakıfbank'ın tüketici kredisinde faiz oranı %1.25 olarak belirlenirken, Vakıfbank resmi sayfasından yapılan bilgilendirmede ihtiyaç kredisi kampanyasına dair, "Tüm ihtiyaçlarınız için 60 aya varan vadeler, %1.25 faiz oranı ve esnek ödeme seçeneğiyle kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emekliler için İhtiyaç Kredisi Kampanyası tüm VakıfBank Şubeleri’nde. Üstelik cep telefonunuz aracılığıyla da İhtiyaç Kredisi Kampanyasına başvuru yapabilirsiniz." ifadelerine yer verildi. 

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASINA SMS İLE DE BAŞVURU YAPILIYOR

Vakıfbank ihtiyaç kredisi için başvurular SMS ile de yapılabiliyor. Bunun için , "Aralarında birer boşluk bırakarak KREDI, T.C. Kimlik No., Aylık Gelirinizi yazıp 5724’e sms gönderebilirsiniz." bilgilendirmesi yapıldı. Vakıfbank'tan kullanılan krediler eşit taksit, artan taksit, azalan taksit, 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli gibi bir çok ödeme seçeneği ile kullandırılıyor. Detaylı bilgiye Vakıfbank resmi sayfasından erişim sağlanabiliyor.

YENİ KAMPANYALARI KAÇIRMAK İSTEMİYORSAN TIKLA VE İNDİR.