Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Başvuruları Sürüyor! %0.88 Faizle 60 Ay Vadeli İhtiyaç Kredisi

Vakıfbank'ın tüm ihtiyaçlar için 60 aya varan vadeler ile 125 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuru süreci devam ediyor.

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Başvuruları Sürüyor! %0.88 Faizle 60 Ay Vadeli İhtiyaç Kredisi

Vakıfbank'tan yapılan bilgilendirmede, ihtiyaç kredisi geri ödemelerinin, aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, son taksit balon ödemeli, değişken taksitli olarak gerçekleştirilebileceği, 3 bin ile 125 bin lira arasındaki tüketici kredileri için başvuru işlemlerinin SMS ile de olabileceği belirtildi.

Vakıfbank'tan yapılan ihtiyaç kredisi duyurusunda, "Tüm ihtiyaçlarınız için 60 aya varan vadeler, aylık %0.86'dan başlayan faiz oranları ve esnek ödeme seçeneğiyle kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emekliler için İhtiyaç Kredisi Kampanyası tüm VakıfBank Şubeleri’nde. Üstelik cep telefonunuz aracılığıyla da İhtiyaç Kredisi Kampanyasına başvuru yapabilirsiniz.Aralarında birer boşluk bırakarak KREDI, T.C. Kimlik No., Aylık Gelirinizi yazıp 5724’e sms gönderebilirsiniz." ifadeleri görüldü.  Kredi Faiz ve Özellikler Tablosu