Vakıfbank 6 Ay Ödemesiz İhtiyaç Kredisi Kampanyasına Başvurular Devam Ediyor

Vakıfbank'tan 5 bin liranın altında geliri olanlara 10 bin liraya kadar temel ihtiyaç kredisi kampanyası. Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvuru işlemleri devam ediyor.

Vakıfbank 6 Ay Ödemesiz İhtiyaç Kredisi Kampanyasına Başvurular Devam Ediyor

Vakıfbank'ın 6 ay ödemesiz, 36 aya kadar vade imkanı tanıyan temel ihtiyaç kredisi için başvuru işlemleri devam ediyor.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Vakıfbank'tan konuya ilişkin yapılan resmi bilgilendirmede, Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında orta ve düşük gelir grubundaki müşterilere finansman desteği sağlanması amacıyla kampanya başlatıldığı hatırlatılarak, 10 bin liraya kadar , 6 ay ödemesiz olacak şekilde, 36 ay vadeli, aylık eşit taksitli , aylık 0.49 faiz oranına sahip kredi imkanı tanındığı bildirildi.

VAKIFBANK KREDİ BAŞVURULARI NEREDEN YAPILACAK?

Bireysel temel ihtiyaç destek kredisi kampanyasına 5 bin liranın altında geliri olan vatandaşlar başvuru yapabilecekler. Vakıfbank resmi açıklamasında, "Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi kampanyasından hane halkı geliri 5.000 TL ve altında olan bireysel müşteriler faydalanabilecektir." denilriken, başvuruların https://subesizbankacilik.vakifbank.com.tr/gunlukfinans/Subesiz2/DestekKredisiBasvuru.aspx adresinden gerçekleşeceği kaydedildi. Kredinin kullanılabilmesiyle ilgili sürece de değinilen açıklamada, "Kredi kullanabilmeniz için öncelikle tarafınıza mutlaka onay SMS’i gelmesi gerekmektedir. Onay mesajınızı aldıktan sonra, şubeye gitmeden aşağıdaki adımları takip ederek VakıfBank Mobil ve İnternet Bankacılığı üzerinden kredinizi kullanabilirsiniz." denildi. Vakıfbank açıklamasında ayrıca şu ifadeler görüldü: 

VakıfBank Mobil’den Başvurular>İhtiyaç Kredisi Başvurusu menüsünden Kredi Tipi olarak 6 Ay Ödemesiz Dönemli Destek Kredisi seçerek kullanabilirsiniz.

İnternet Bankacılığından Başvurular>İhtiyaç Kredisi Başvurusu menüsünden Kredi Tipi olarak 6 Ay Ödemesiz Dönemli Destek Kredisi seçerek kullanabilirsiniz.


Kredinizi Almak İçin;

Kredi tutarınızı, Şubeye gitmeden VakıfBank ATM’leri üzerinden kartla hemen çekebilirsiniz. Kartınız yoksa VakıfBank Mobil’de yer alan QR İşlemlerini kullanarak ATM ye dokunmadan da paranızı çekebilirsiniz.