Üzgünüm Canları Yanarak Anlayacaklar Asgari Ücret Zammı İçin Flaş Açıklama

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş asgari ücret zammı sonrasında flaş açıklamalarda bulundu. Yapılan zammın asgari ücretliye zarar vereceğini ifade etti.

Üzgünüm Canları Yanarak Anlayacaklar Asgari Ücret Zammı İçin Flaş Açıklama

Daha önce yaptığı açıklamalarla asgari ücrete Temmuz ayında zam yapılacağını belirten Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, asgari ücret sonrası flaş açıklamalarda bulundu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ekonomi ve para politikaları hatalarına değinen Demirtaş, yapılan bu zammın hiçbir işe yaramayacağını söyledi.

Demirtaş yaptığı açıklamada daha önce paylaştığı bir Tweet’te çok öncesinden asgari ücrete Temmuzda zam yapılacağını söylediğini belirtti. Yapılan ekonomik hatalardan dolayı asgari ücretlinin canı çok yanacak dedi ve tarih verdi.

İşte Demirtaş’ın O Paylaşımı;

  1. Bundan aylar önce Asgari ücrete yeni bir zam yapılacağını söylemiştim. Hem Sayın Cumhurbaşkanı, hem sayın Bakan HAYIR öyle bir artış gündemimizde YOK diye açıklama yapmıştı. Ben de HENÜZ bilmiyor olsanız bile yapacaksınız demiştim! Bugün yaptılar…
  2. Kasım gibi bu zammın da Hiçbir işe yaramadığı görülecek. Dünyanın hiçbir yerinde yapılmayan ekonomi ve para politikası hataları ile ülkenin ne büyük çıkmaza girdiği anlaşılacak. Sayıca çok fazla olan Asgari ücretli arkadaşlarım da bunu canları yanarak anlayacak. Üzgünüm.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /