TOKİ'den Aylık 306 Taksitle Ev (Başvuru Şekli-Konut Listesi ve Fiyatları)

Son dakika haberi: TOKİ, 32 ilde yapımı tamamlanan konutları satışa sunmaya başladı. Kura olmadan, ilk başvuru yapana satılacak olan evler için detaylar, evlerin bulunduğu iller, evlerin ücretleri ve başvuru şartları ile başvuru şekli haberimizde.

TOKİ'den Aylık 306 Taksitle Ev (Başvuru Şekli-Konut Listesi ve Fiyatları)

TOKİ 'den 32 ilde ucuza ev.

Toplu Konut İdaresi tarafından yapılan son dakika açıklamasında, Türkiye'nin 32 ilinde  bulunan toplamda 5 bin 439 konut için açık satış yöntemi ile satışların başladığına yer verildi.

Projelere göre fiyatları da farklılık gösteren konutlarda en düşük fiyat 80 bin TL olarak öne çıkıyor. 80 bin TL civarında konutlar için aylık en düşük taksit tutarı da  306 TL .  Konutlar ön şartsız, kurasız ve başvuru önceliğine göre satışa sunulmaya başlandı. Vatandaşlar son başvuru tarihine kadar ilgili bankalara müracaat ederek konut sahibi olabilmek için başvuru yapabilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI

TOKİ 'den ev almak için başvuru yapacak adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlardan ilki , vatandaşın hiç ev sahibi olmaması. Daha önceden TOKİ 'den ev almamış veya konut kredisi çekmemiş vatandaşlar TOKİ 'ye başvuru yapabilir. 

Ayrıca başvuru yapacak vatandaşların 18 yaşını doldurması gerekiyor. Konutların satışları niteliklerine ve bulunduğu illere göre yüzde 10, yüzde 20 ve yüzde 25 peşinat bedeli ile 120 ve 240 ay vade seçenekleri ile gerçekleştirilecek.

İŞTE SATIŞTAKİ KONUTLARIN OLDUĞU İLLER VE FİYATLARI

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

TOKİ ev başvurusu evin bulunduğu il ve ilçedeki Halkbank ve Ziraat Bankası şubeleri üzerinden gerçekleştirilir. Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalanarak başvuru gerekleri yerine getirilir. 

Kamubulteni.com  | Ankara