TOKİ'den Evini Hemen Almak İsteyenler Dikkat! Büyük İndirim Başlıyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na borcunu erken ödeyerek tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik ikinci indirim kampanyası başlıyor.

TOKİ'den Evini Hemen Almak İsteyenler Dikkat! Büyük İndirim Başlıyor

TOKİ'den Evini Hemen Almak İsteyenler Dikkat! Büyük İndirim Başlıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın borcunu erken ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik indirim kampanyasına başvuru işlemleri yarın başlıyor. TOKİ tarafından yayımlanan yazılı açıklamaya göre, bu sene ikincisi düzenlenen kampanyada alıcılara peşin ödemelerde yüzde 22 oranında indirim yapılacak.

Kampanyadan tüm borç bakiyesini kapatamayacak durumdaki vatandaşların da yararlanması söz konusu. Bu vatandaşlar, borç bakiyesinin yüzde 25'inden az olmamak kaydıyla yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 22 indirim kampanyasından yararlanabilecekler. Kampanyadan yararlanmak isteyenler, yarından itibaren 18 Ekim'e kadar ilgili bankalara başvuru yapabilecekler. Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından yararlanması mümkün olmayacak. İndirim uygulaması kapsamındaki alıcıların, başvuru tarihi itibariyle TOKİ'ye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borcunun olmaması gerekli.

Kampanyadan, satışları 2018 Haziran sonuna kadar yapılmış ve geri ödeme taksidi 2018 Haziran sonuna kadar başlamış konut ve iş yeri sahipleri faydalanabilecek. Taksit sayısı 12 ay ve daha az kalan projelerin indirim kampanyasına dahil edilmediği bildirildi. Detaylar TOKİ resmi sayfasından ve ofislerinden öğrenilebielcek.