THY'den İndirimli Bilet Kampanyası-İşte Bilet Alma Tarihleri

Türk Hava Yolları tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve indirimli bilet kampanyasının başladığına yer verildi. İşte indirimli bilet tarihleri.

THY'den İndirimli Bilet Kampanyası-İşte Bilet Alma Tarihleri

Türk Hava Yolları 'ndan son dakika açıklaması geldi.

THY 'den bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada bir kampanya başlatıldığına yer verildi ve 26 ile 27 Ekim tarihlerinde bilet alanlara indirim uygulanacağına yer verildi. 

BİLET TARİHLERİ

Türk Hava Yolları tarafından yapılan açıklamada 26-27 Ekim tarihlerinde bilet alan kişilerin, 1 Aralık 2020 ile 21 Ocak 2021 tarihleri arasında alınacak biletlerine indirim uygulanacağına yer verildi. THY'den yapılan açıklamada İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışlı ya da varışlı yurtiçi tek yön ekonomi sınıfı uçuşlarda geçerli olan kampanya'nın KKTC ve Hopa 'ya yapılacak uçuşları kapsamayacağına yer verildi.

THY 'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Türk Hava Yolları (THY) tarafından yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Memleket özleminizi giderirken sevdiklerinize sağlık ve güvenle kavuşun diye şimdi Türkiye'nin her yerine uçuşlar 99.99 TRY! 26 ve 27 Ekim'de biletinizi alın, Güvenli Seyahat Standartlarımız ve geliştirilmiş özel hijyen önlemleriyle Türk Hava Yolları'nın her zamanki misafirperverliği eşliğinde seyahatinizi gerçekleştirin!."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA