Temel İhtiyaç Desteği Kredisi Sonuçları Açıklanmaya Başladı (Halkbank-Vakıfbank-Ziraat Bankası Sorgulama)

Son dakika haberi: Temel İhtiyaç Desteği kredisi başvuru sonuçları açıklanmaya başladı. Başvurusu olumlu kabul edilenlerin hesaplarına krediler yatmaya başladı.

Temel İhtiyaç Desteği Kredisi Sonuçları Açıklanmaya Başladı (Halkbank-Vakıfbank-Ziraat Bankası Sorgulama)

Temel ihtiyaç kredisi desteği sonuçları açıklanmaya başladı.

3 kamu bankası, temel ihtiyaç desteği adı altında vatandaşlara düşük faizle 36 ay vadeye kadar kredi veriyor. 5 , 7,5 ve 10 bin TL 'lik ihtiyaç kredileri için başvurular geçtiğimiz 1 Nisan günü başlamıştı. Başvuruların başlamasının ardından yüz binlerce kişi kreid başvurusu yaptı.

SADECE KAMU BANKALARI VERİYOR

Temel İhtiyaç Desteği kredisi Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halk Bankası tarafından vatandaşlara veriliyor. Başvuru detayları için TIKLAYIN

SONUÇLAR BEKLENİYORDU

3 Kamu bankası da ilk günden bu yana sadece başvuruları aldı. Sonuçlar ise bugüne kadar açıklanmamıştı. Başvuru sayısının çok olması nedeniyle değerlendirme süreçleri 10 gündür devam ediyor.  Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih konu ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bu ürünümüzü kredi limiti 10 bin TL , şimdiye kadar 1.5 milyon başvuru aldık. Söz konusu destek temel ihtiyaçların karşılanması üzerine olduğu için de müşterilerimize dönüş yapabilmek adına yoğun bir şekilde çalışıyoruz.  Çok kısa bir süre içinde bu desteğimizi kullandırmaya başlayacağız. "

SONUÇLAR AÇIKLANMAYA BAŞLADI

3 kamu bankasının temel ihtiyaç desteği başvuru sonuçları açıklanmaya başladı. Başvuru sonucunuzu sorgulamak için internet bankacılığı hesabınıza bakmanız gerekmektedir.  Ya da bankalarla iletişime geçerek kredi başvuru sonucunuzu öğrenebilirsiniz.

Peki sizin başvurunuz sonuçlandı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer vatandaşlarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.