Son Dakika: İşsizlik ve Kısa Çalışma Ödemeleri Öne Çekildi ! "Kısa Çalışma Ödeneği Ne Zaman Yatacak?" Sorusu Yanıt Buldu

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, işsizlik ve kısa çalışma ödemelerinin öne çekildiğini, ödemelerin 29 Haziran'dan itibaren hesaplara yatırılacağını söyledi.

Son Dakika: İşsizlik ve Kısa Çalışma Ödemeleri Öne Çekildi ! "Kısa Çalışma Ödeneği Ne Zaman Yatacak?" Sorusu Yanıt Buldu

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Haziran ayına ilişkin işsizlik maaşı ve kısa çalışma ödemelerinin 29 Haziran'dan itibaren banka hesaplarına yatırılacağını söyledi. Selçuk, "Covid-19 tedbirleri kapsamında 5 Temmuz’da yapılması gereken Haziran ayına ilişkin işsizlik ve kısa çalışma ödemelerini erkene çektik. Ödemeleri, 29 Haziran’dan itibaren T.C. Kimlik Numaralarının son hanesine göre vatandaşlarımızın banka hesaplarına yatıracağız." diye konuştu.

İBAN BİLGİSİNİ GİRMEYENLERİN ÖDEMELERİ PTT ÜZERİNDEN YAPILACAK

İBAN Bilgisini henüz bildirmeyen vatandaşlara ise PTT üzerinden ödemelerin gerçekleştirileceğini belirten Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, "T.C. Kimlik Numaralarının son hanesi; 0 olanlara 29 Haziran’da, 2 olanlara 30 Haziran’da, 4 olanlara 1 Temmuz’da, 6 olanlara 2 Temmuz’da, 8 olanlara ise 3 Temmuz’da ödemeler yapılacak" ifadelerini kullandı.