Saadet Partisi Lideri: Türkiye'nin Gerçek Gündemi İşsizlik Olmalı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, TÜİK tarafından açıklanan işsizlik rakamlarına göre Türkiye'de son bir yıl içerisinde 1 milyon 334 bin kişinin işsiz kaldığını hatırlatarak, Türkiye'deki gerçek gündemin işsizlik meselesi olduğunu söyledi.

Saadet Partisi Lideri: Türkiye'nin Gerçek Gündemi İşsizlik Olmalı

Saadet Partisi Lideri: Türkiye'nin Gerçek Gündemi İşsizlik Olmalı 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, TÜİK tarafından açıklanan işsizlik rakamlarına göre Türkiye'de son bir yıl içerisinde 1 milyon 334 bin kişinin işsiz kaldığını hatırlatarak, Türkiye'deki gerçek gündemin işsizlik meselesi olduğunu söyledi. Sosyal medya hesabından işsizlik rakamlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Sadet Partisi Lideri, Türkiye'nin gerçek gündemi olarak işsizlik meselesinin konuşulması gerektiğini, yanlış politikalardan dönülmesinin ülke menfaatine olacağını söyledi. 

2018 yılı Mart ayındaki işsiz sayısının 3 milyon 210 bin olduğunu 2019 Mart ayında ise 4 milyon 544 olduğunu belirten Karamollaoğlu,"Artık Türkiye‘nin gerçek gündemlerini ve sorunlarını konuşmalıyız. Çözümler için adım atmalıyız. Her zaman söylediğimiz gibi eğer yanlış politikalardan vazgeçilirse bu durumu hep birlikte düzeltebiliriz." dedi.