Qatar Airways'tan Büyük Kampanya: Ücretsiz 100 Bin Uçak Bileti Başvurusu Başladı

Qatar Airways 'ten büyük kampanya. Yapılan son dakika açıklamasında, 100 bin ücretsiz uçak bileti verileceği bildirildi. Tamamen esnek olan biletler gidiş dönüş olarak alınabilecek ve sadece vergi alınacak.

Qatar Airways'tan Büyük Kampanya: Ücretsiz 100 Bin Uçak Bileti Başvurusu Başladı

Qatar Airways adlı havayolu şirketinden 100 bin ücretsiz bilet.

12 Mayıs 2020 Dünya Hemşireler Günü olması nedeniyle Qatar Airways adlı havayolu şirketi bir jest uyduladı. Yapılan açıklamada, havayolu şirketinde economy class gidiş dönüş biletlerinin hediye edileceğine , tarih ve uçuş noktası değişikliklerinin ise esnek olacağına yer verildi. 

Korona ile mücadelede kahramanca fedakarca çalışan hemşirelerin 12 Mayıs 2020 Hemşireler gününü kutlamak için Qatar Airways harekete geçti ve 100 bin ücretsiz uçak bileti verileceğini söyledi. 

Bir milyondna fazla kişinin ülkesine dönmesine vesile olan, son aylarda tam mesai çalışarak korona iel mücadeleye katkı sağlayan Qatar Airways havayollarından alkışlık bir hareket daha geldi. Sağlık personellerini unutmayan havayolu şirketi, 12 ile 18 Mayıs 2020 tarihleri arasında alınacak biletlerin ücretsiz olacağını duyurdu. 100 binle sınırlı kontenjanda sağlık personellerine ücretsiz gidiş dönüş bileti verileceği bildirildi. 

Günlük tahsis kampanya dönemi boyunca 00:00’da yayınlanacak.

PROMOSYON KODU İLE

Kampanyadan faydalanmak için sağlık personellerinin promosyon kodu alması gerekmektedir. Kodu alan bir kişi , biri kendileri için diğer i de eşlik eden yolcu için havayolu şirketinin küresel ağındaki herhangi bir uçuş noktasına iki adede kadar ücretsiz Economy Class gidiş-dönüş bilet rezervasyonu yapabilecek.

TARİHLER

Alınan promosyon kodları 28 Kasım 2020 'ye kadar yapılacak rezervasyonlar için geçerli olacak.  26 Mayıs 2020 ile 10 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılacak seyahatler  bu promosyonlar kullanılabilecek.

SADECE VERGİLER

Biletler esnek olacak ve ücretsiz olarak varış yeri ya da tarih değişikliği yapılabilecek. Biletlerden sadece vergiler alınacak. 

Qatar Airways Grup CEO’su Akbar Al Baker konu ile ilgili bir açıklama yaptı ve şu ifadeleri kullandı:

“Qatar Airways olarak, dünyadaki bu belirsizlik dönemlerinde insanları tedavi eden sağlık çalışanlarının büyük emeği için müteşekkiriz. Onların nezaket, özveri ve profesyonelliklerini kahramanca sergilemesi dünya çapında yüzbinlerce hayat kurtardı. Bu krizde yolcularımız, hükümetler ve ticaret ortaklarımızın önemli bir partneri olarak güçlü bir güven inşa ettik ve kahraman sağlık çalışanlarının inanılmaz çabalarını takdir ederek bu misyonumuzu ileriye taşımaya devam edeceğiz. Profesyonel ekibimiz ve operasyonumuzla bu misyondan üç aydır hiç vazgeçmedik, umudumuzu yitirmedik ve insanların evlerine ve sevdiklerine dönmesine yardımcı olduk. Özverili çalışmalarından dolayı minnettarlığımızı paylaştığımız sağlık personeline şimdi bir şeyler verme sırası bizde. Bu cesur insanlara borcumuzu ödemek için söylenecek kelimeler veya yapılacak jestler yeterli olmamakla birlikte Qatar Airways ile ücretsiz gidiş-dönüş uçuş teklifimizin, seyahat kısıtlamaları kalktığı zaman, hak ettikleri bir tatilin tadını çıkarmalarına, aile ve arkadaşlarını ziyaret etmelerine veya yeni bir yer keşfetmelerine vesile olacağını umuyoruz. Bir başka jest olarak, sağlık çalışanlarına ayrıca Doha’da son teknoloji ile donatılmış Hamad Uluslararası Havalimanı’nda (HIA) Qatar Duty Free satış mağazalarında 31 Aralık 2020’ye kadar geçerli olmak üzere yüzde 35 indirim kuponu sunacağız.”

Bilet almak için https://www.qatarairways.com/tr-tr/homepage.html adresini ziyaret edebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA