Nusaybin Belediye Başkanlığı Memur Alımı Başvuruları 15 Ocak'ta Sona Erecek

Mardin Nusaybin Belediye Başkanlığı'na VHKİ, Memur, Tahsildar, Sosyolog, Tekniker, Mühendis, Zabıta, Bilgisayar İşletmeni ve Mühendis kadroları için memur alımları yapılacak. Başvuru işlemleri ve şartlarına ilişkin detaylar Kamu personeli alımı ve özel sektör iş ilanı haberlerinin merkezi kamu bülteni sitesinde.

Nusaybin Belediye Başkanlığı Memur Alımı Başvuruları 15 Ocak'ta Sona Erecek

Nusaybin Belediyesi Memur Alımı için Başvurular Sürüyor

Nusaybin Belediye Başkanlığı'nın VHKİ, Tahsildar, Memur, Sosyolog, Tekniker, Mühendis, Psikolog, Zabıta, Bilgisayar İşletmeni ve Mühendis kadroları için gerçekleştireceği personel alımına başvuru işlemleri devam ediyor. Mardin Nusaybin Belediye Başkanlığı'nın resmi internet sayfasından, DPB'den ve çeşitli basın yayın kuruluşları aracılığıyla yapılan memur alımı duyurusunda, başvuru yapacak adayların KPSS'ye girmiş olması gerektiğine dikkat çekilirken, her bir pozisyon için ayrıca belirtilen başvuru özel şartlarını dikkatle incelemesi gerektiği belirtildi.

Mardin Nusaybin Belediye Başkanlığı Devlet Memuru Alımı Başvuru Genel ve Özel Şartları

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

  • T.C. Vatandaşı olmak
  • Kamu Haklarından mahrum bulunmamak
  • Türk Ceza Kanununun 53. Maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.
  • Erkek adaylar için askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.
  • Taksirli suçlar ve aşağıda sayılı suçlar dışında tescil edilmemiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis yahut affa uğramış olsalar bile devletin şahsiyetine işlenmiş suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet,hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolandırıcı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç, kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak,
  • İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak.
  • Yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucunda göreve başlamasında bir sakınca bulunmamak.

NUSAYBİN BELEDİYESİ MEMUR ALIMI BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI

  • İlan edilen ünvanlar için son olarak mezun olunan okul itibariyle öğrenim şartlarını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak 2018 KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavından) alım yapılacak ünvanların karşısındaki puan türlerinden, belirtilen asgari KPSS Puanını almış olmak.
  • Daha önceki çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.
  • Zabıta Memuru kadrosuna atanacaklarda Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13/A maddesi gereğince; a) Tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmamak. b) Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak
  • Hangi kadroya müracaat edeceklerini belirtmek. Zorundadırlar.
  • Birden çok kadroya başvuru yapılması durumunda, adayın puanı yalnızca sıralamada en yukarıda olduğu kadroda değerlendirilecektir.

Başvurular Ne Zaman Sona Erecek?

Nusaybin Belediye Başkanlığı'nın memur alımı için başvuru işlemleriğ 24 Aralık 2018 tarihinde başlamıştı. İlgili alıma başvuru yapmak isteyen adaylar talep edilen belgelerle birlikte 15 Ocak 2019 tarihi mesai bitimine kadar Nusaybin Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğü Evrak Kayıt Bürosuna müracaat edecekler.

Başvuru Sırasında Talep Edilen Belgeler

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK MEMUR ADAYI SİTESİ Kamubulteni.com'un grubuna katılarak , yeni memur alımları, özel sektör iş fırsatları, gündemdeki ve ekonomideki gelişmeleri yakından takip edebilir, burada diğer kadın-erkek adaylarla bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz. Katılım için TIKLAYIN.

TÜM HABERLER CEBİNE GELSİN İSTİYORSAN TIKLA VE İNDİR.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA