MYK Toplantısı Sona Erdi Memur İşçi ve Emekliye Zam Kararı Çıktı İşte Erdoğan’ın İşaret Ettiği Tarih

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan AK Parti MYK’sı sonrası önemli bilgiler geldi. Toplantının ana konusu ekonomi, maaş zamları ve seçim oldu.

MYK Toplantısı Sona Erdi Memur İşçi ve Emekliye Zam Kararı Çıktı İşte Erdoğan’ın İşaret Ettiği Tarih

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında partisinin MYK toplantısı dün yapıldı. Erdoğan, MYK üyeleriyle memur, işçi ve emekli maaşlarında ciddi bir artış olacağını paylaştı.

Ciddi Maaş Artışı Ne Zaman?

Son dönemlerde gelen zamlarla beraber ara zammın da erimesi sonrası MYK’nın en önemli konularından biri haline geldi maaş zamları. Cumhurbaşkanı Erdoğan, partililere memur, emekli ve işçi maaşlarında iyi bir zam yapılacağını paylaştığı öğrenildi. Erdoğan iyi zam için yılbaşını gösterdi.

Torba Yasa Gündemde

MYK’da meclisin açılmasıyla gelecek torba yasa hakkında da konuşuldu. Torba yasada birçok konu yer alırken bunların başında KYK faizlerinin silinmesi ve yeni öğrenim kredileri için yapılacak düzenleme yer alacak.

EYT Konusu

Bir diğer mesele milyonları ilgilendiren EYT ile ilgili çalışmaların da henüz olgunlaşmadığı öğrenildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir sunum yapacağı bilgisi edinildi. Çalışmaların kısa sürede tamamlanıp meclis gündemine gelmesi bekleniyor.

Seçim Hazırlıkları

Parti MYK’sının en önemli gündem maddelerinden biri de 2023 yılında yapılacak seçimler oldu. Partililere ‘’2023 seçimlerini biz kazanacağız’’ diyen Erdoğan seçim çalışmalarına hız verilmesi gerektiğini belirtti.

Bununla beraber toplantıda yeni paketler, istihdam ve il başkanlarının yürüttüğü çalışmalar değerlendirildi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /