Memurların Zamlı Maaşları Hesaba Yatıyor-İşte E-Devlet'ten E-Bordro Sorgulama (Turkiye.gov.tr)

Kamu personellerinin Temmuz 2019 zamlı maaşları hesaplara 15 Temmuz 2019 Pazartesi günü yatacak. 15 Temmuz öncesi memurların alacağı zamlı maaşlar için e bordro yayımlanacak. Bordroda vergi kesintileri sonrası memurların hesabına yatacak maaş miktarları belli olacak.

Memurların Zamlı Maaşları Hesaba Yatıyor-İşte E-Devlet'ten E-Bordro Sorgulama (Turkiye.gov.tr)

Zamlı memur maaşları hesaplara yatıyor.

Milyonlarca kamu personeli 15 Temmuz 2019 günü zamlı maaşlarını alacak. 3 Temmuz günü açıklanan Haziran ayı TÜFE 'si sonrası kamu personellerinin maaş zamları belli oldu. Toplu sözleşmedeki zam oranına enflasyon farkı olan yüzde 1 eklendiğinde kamu personelleri, Temmuz-Aralık 2019 dönemlerinde maaşlarını yüzde 6 zamlı alacak.

ZAMLI MAAŞLAR HESAPLARA YATIYOR

Kamu personelleri, her ayın 15 'inde maaşlarını almaktadır. Çalışacakları ayın maaşını alan kamu personellerine bu ay maaşlar zamlı verilecek. Temmuz zamlı maaşları 14 Temmuz gününü 15 Temmuz'a bağlayan gece 00,01 'de hesaplarda olacak.

ZAM SONRASI MEMUR MAAŞI NE KADAR?

Yüzde 6 'lık zam sonrası memur maaşları tablosu değişti. 15 Temmuz 2019 Pazartesi günü kamu personellerinin hesaplarına zamlı maaşları yatacak. 

İşte kamu personellerinin zamlı maaş tablosu >

14 TEMMUZ 'DA BORDRO YAYIMLANACAK

Kamu personellerinin maaşlarını alacağı her ayın 15 'inden bir gün önce o ayki maaş bordrosu e Devlet üzerinden yayımlanmaktadır. 15 Temmuz günü maaş alacak kamu personellerinin ,  vergi kesintileri sonrası banka hesaplarına yatacak net rakam 14 Temmuz 2019 Pazar günü e Devlet üzerinden yayımlanacak.

turkiye.gov.tr adresinde , Hazine ve Maliye Bakanlığı e Bordro kısmından kamu personellerinin alacakları net maaş ile vergi kesintileri için e Bordro yayımlanacak.

Yayımlanacak e Bordro ile memurlar , ayın 15 'inde ne kadar maaş alacaklarını , hesaplara ne kadar para yatacağını , maaşlara gelecek net zammı öğrenecek.

E BORDRO SORGULAMA EKRANI

E Bordro sorgulaması e Devlet kapısı üzerinden yapılmaktadır. Bordrosuna bakmak isteyen memurların aşağıdaki linke gitmesi gerekmektedir.

E Bordro sorgulama ekranı için Tıklayın

Yukarıdaki linke gidin. Açılan sayfada sağ üst kısımda bulunan giriş yap kısmından TC kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra  arama kısmına BORDRO yazın. Aşağıdaki gibi Hazine ve Maliye Bakanlığı e-Bordo Hizmeti (Hazine ve Maliye Bakanlığı) butonu çıkacak. Buna tıkladıktan sonra belirtilen adımları takip edin ve Temmuz 2019 maaş bordronuza gidin.

Not: Bordro, 14 Temmuz Pazar günü, gün içinde erişime açılacak. 

TÜM MEMUR HABERLERİNDEN , EK GÖSTERGE HABERLERİNDEN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN İNDİRİN >

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN