Luppo'dan Son Dakika Açıklama Geldi

Luppo adlı ürünü üreten şirketten geçtiğimiz hafta markette çekilen fotoğraf ve işsiz olduğu iddia edilen bu kişi hakkında açıklama geldi.

Luppo'dan Son Dakika Açıklama Geldi

Luppo 'dan açıklama geldi.

Geçtiğimiz hafta sokağa çıkma yasağının ilan edilmesi sonrası vatandaşlar marketler, fırın ve büfelere akın etmiş ve izdiham yaşanmıştı. Yaşanan bu olaylar sırasında bir fotoğraf çok konuşulmuştu.

Luppo adlı şirketten konu ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Fotoğraftaki kişiye ulaştığını açıklayan Şölen Yönetimi, bu kişinin aslında işyeri sahibi olduğu , işsiz olmadığını duyurdu. 

Change .org adlı internet adresi üzerindne bir kampanya başlatılmıış ve bu kişinin işsiz olduğu , Luppo satışlarına ciddi katkı sağladığı bildirilmiş ve Luppo 'nun şirketinin bu kişiye destek olması gerektiği belirtilmişti. 

Şölen Yönetimi ise, sosyal medyadan yapılan çağrılara karşı bir adım attı.

Fotoğraftaki kişiye ulaşan Şölen Yönetimi, Marketing Türkiye’ye yaptığı açıklamada, sosyal medyayı sallayan 'Luppo severin' aslında iddia edildiği gibi işsiz olmadığını, kendisinin bir iş yeri sahibi olduğunu açıkladı.

Bir diğer iddia ise Luppo satışlarının 5 kat arttığı konusundaydı. Marketing Türkiye’nin ulaştığı şirket yöneticileri Luppo’nun üretim kapasitesinin belli olduğunu, üretim hatlarının zaten tam kapasiteyle çalıştığını, en fazla yüzde 20’lik bir artış yapılabileceğini, dolayısıyla bu söylentinin de doğru olmadığını belirtti.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA