KYK Kredi Borçları Silinecek mi? Erdoğan'dan Flaş Açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan , yaptığı son açıklamada KYK kredi borçlarının silinip silinmeyeceği meselesine değindi. İşte Erdoğan 'ın açıklaması.

KYK Kredi Borçları Silinecek mi? Erdoğan'dan Flaş Açıklama

Erdoğan 'dan KYK borcu açıklaması.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , önceki gün yaptığı açıklamada KYK kredi borçlarının silinip silinmeyeceği konusuna açıklık getirdi. Erdoğan yaptığı açıklamada KYK kredi borçlarının silinmeyeceğini ifade etti.

Erdoğan konu ile ilgili açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"KYK borçları çalışanı rahatsız etmeyecek şekilde taksitlerle ödeniyor. Bunlar krediden kaynaklanan borçlar. Burslar karşılıksız. Bu soruya bir Bay Kemal gibi bir de Tayyip Erdoğan gibi cevap verilir. Bay Kemal gibi cevap verirsek 'sildim gitti' der. Ama ben Erdoğan gibi cevap verirsem, ben 82 milyonun burada hakkının olduğu bir parayı korumak uğruna bunu vermem lazım. Kredide iş bulduğunuz zaman faiz yok, bu borcunuzu ödemeye çalışıyorsunuz. Taksitleri de bunların çok düşük. Harçları kaldırdık mı, kaldırdık. Sigortalı bir işe girdiğin an taksitli ve faizsiz ödüyorsun. Bunu da artık devlete çok görmeyelim."

MEZUNLAR , BORÇLARIN SİLİNMESİNİ İSTİYOR

On binlerce TL borçla üniversiteden mezun olan binlerce aday, işsizler ordusuna katılıyor. İş bulmakta büyük zorluk çeken, buldukları işte de asgari ücret tutarında maaş alanlar, KYK borçlarının silinmesini ya da bazı indirimler yapılmasını istiyor.

Siz de aşağıdaki yorum kısmından KYK kredi borçları hakkındaki düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

Diğer kadın-erkek  memur personel adayları ile bilgi alış verişi için TIKLAYIN

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN