KYK Borcu Olanlar Müjde Çalışmalar Tamamlandı İşte Açıklanacağı Tarih

Son Dakika. Yüzbinlerce öğrencinin muzdarip olduğu bir konu sonunda çözüme kavuşuyor. KYK borcu ile ilgili düzenleme tamamlandı.

KYK Borcu Olanlar Müjde Çalışmalar Tamamlandı İşte Açıklanacağı Tarih

Kamuoyunu sık sık meşgul eden KYK borcu ile ilgili çalışmaların tamamlandığı bildirildi. Yüzbinlerce öğrencinin mağduriyet yaşadığı konu ile ilgili hazırlıklar tamamlandı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Çalışmaları Tamamladı

Hazine ve Maliye Bakanlığından edinilen bilgiye göre, Bakanlık tarafından uzun zamandır KYK borçlarıyla ilgili çalışmalar sürdürdüğü ve bu çalışmaların tamamlandığı bildirildi.

Güz Takvimine Kadar Yetiştirilecek

Bu çalışmalar neticesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, üniversite öğrencilerinin mağduriyetlerinin giderilmesi amacıyla KYK kredi borçları ile ilgili çalışmanın hızlandırılarak 2022-2023 akademik yılı Güz Dönemine kadar tamamlanmasını istedi.

KYK borcu konusunun siyasi bir malzeme yapılması istenmediği için çalışmaların kamuoyuna duyurulmadan yapıldığı açıklandı.

18 Temmuz’da Açıklanacak

Yapılan düzenlemenin ilk kabine toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulacağı açıklanmıştı. 18 Temmuz 2022 pazartesi tarihinde kabine toplantısı yapılacak ve bu toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /