Kredi Borçlarının Ertelenmesinde Son Dakika Gelişmesi: Erdoğan'dan Açıklama

Kredi borcu olan vatandaşları ilgilendiren son dakika gelişmesi yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik açıklama geldi.

Kredi Borçlarının Ertelenmesinde Son Dakika Gelişmesi: Erdoğan'dan Açıklama

Son dakika : Kredi borçlarına erteleme açıklaması.

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren son dakiak açıklaması geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştiren Cnn Ankara muhabiri Gülşen Coşkun, fahiş fiyat artışlarını görüştü ve vatandaşların kredi erteleme taleplerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletti. Özellikle esnafların dükkanlarının kapalı olması nedeniyle kredilerini ödeyemediğini söyleyen Coşkun, kredilerin 1 yıl ertelenmesini talebini iletti.

GIDA FİYATLARI

Son günlerde sıvıyağ, yumurta, süt ve diğer gıda ürünlerinde yaşanan fahiş artışları Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletildi. Erdoğan bu konuda net konuştu ve 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu konuyu mutlaka çözüme ulaştıracağız dediği öğrenildi.'

KREDİ BORÇLARI ERTELENSİN TALEBİ

Milyonlarca kişinin pandemi nedeniyle kredi borçlarını ödeyemediği belirtildi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kredi borçlarının 1 yıllığına ertelenmesi talebi iletildi. 

KABİNEDE GÖRÜŞÜLECEK

Edinilen bilgilere göre taleplerin iletilmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konunun kabinede ele alınacağını söylediği öğrenildi. Sizce kredi borçları ertelenmeli mi? Yorum kısmı aşağıda.

Ankete katılmak için TIKLA TAKİP ET

KABİNE NE ZAMAN?

Kabine toplantısının bugün yapılması bekleniyor. Saat 15.30'da başlaması beklenen toplantının 3-4 saat sürmesi ve kabine sonrası açıklama gelmesi bekleniyor. KRedi erteleme açıklaması geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN